News

Exclusiv. Detalii neştiute despre Laura Codruţa Kovesi. Cum îşi tratează subalternii. Are o agendă unde trece fiecare detaliu

27.04.2019 | 09:07
Exclusiv. Detalii neştiute despre Laura Codruţa Kovesi

Laura Codruța Kovesi, mii de căutări pe Google, mii de critici, dar și de susținători. Născută Lascu, în Sfântu Gheorghe, Covasna, este un procuror român care a ocupat funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție(DNA), iar în ultimul an a devenit cel mai pronunțat nume din România.

Detalii neștiute despre Laura Codruța Kovesi

Despre ea am aflat mai multe într-un interviu de excepție, desfășurat pe 2 martie, la postul de radio Europa FM, fiind și singura dată când oficialul a vorbit despre evenimentele marcante din viața sa, muzica pe care o ascultă și serialul cu care se identifică. Evenimentul care a schimbat-o a fost trecerea în neființă a tatălui său, se inspiră din serialul ”Narcos” atunci când merge la muncă, este fan Vama Veche și Tudor Chirilă și crede că menirea sa pe lume este să fie corectă cu oamenii.

E drept că s-au adunat multe detalii pentru a contura o poveste despre Kovesi, poate mult mai multe decât s-ar aștepta cineva vreodată, însă, despre modul în care se comportă cu subalternii săi, detaliu interesant de aflat, nu se știu multe. Se pare că procurorul are la bază un principiu: „nu poți conduce o echipă întreagă doar stând în birou cu ușa închisă”. Mai mult, din acțiunile sale, fosta șefă DNA livrează angajaților săi o atitudine reală, degajată, arătându-le că îi apreciază și respectă pentru faptul că îi stau aproape.

Exclusiv. Detalii neştiute despre Laura Codruţa Kovesi. Cum îşi tratează subalternii. Are o agendă unde trece fiecare detaliu
Are o agendă unde trece fiecare detaliu

Kovesi, un șef de nota 10

FANATIK a aflat că Laura Codruța Kovesi îi pune pe toți să le zică ziua când sunt născuți copiii angajaților, soția și mama, pentru a le trimite cadouri. Angajații SPP mănâncă cu ea la masă, când pleacă în deplasări, și îi tratează ca pe o familie, lăsând deoparte distanța recomandată în cărți dintre șef și angajat.

De asemenea, se aude și că este tipicară și organizată, dorind să le facă pe toate, dar să și țină cont de toate, cum ar fi ziua de naștere a fiecărui om din echipa sa. Mai exact, procurorul își trece toate datele de naștere a angajaților și a familiilor acestora, pentru a nu uita să le ofere o mică atenție.