News

Detalii sfâșietoare despre accidentul aviatic în care a murit Dan Petrescu. Cine sunt toate victimele de la bordul aeronavei prăbușite. Update

Omul de afaceri Dan Petrescu, soția și băiatul lui, dar și alți cinci prieteni ai familiei și-au pierdut viața într-un tragic accident aviatic, petrecut duminică la Milano.
04.10.2021 | 09:30
Detalii sfasietoare despre accidentul aviatic in care a murit Dan Petrescu Cine sunt toate victimele de la bordul aeronavei prabusite Update
Omul de afaceri Dan Petrescu și-a pierdut viața alături de familia lui și de un grup de prieteni
ADVERTISEMENT
04-10-2021
06:30

Numele tuturor victimelor ale accidentului aviatic din Milano

Presa italiană a făcut  publice numele tuturor celor care și-au pierdut viața în accidentul aviatic din Milano. Iată care sunt cele opt victime:

-Dan Petrescu (68 de ani), soţia lui, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani), fiul lor, Dan Ştefan Petrescu, (30 de ani).

-Filippo Nascimbene (33 de ani), soția sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, fiica comentatorului sportiv Miki Alexandrescu (34 de ani), fiul lor, Raphael.

-Miruna Anca Wanda Lozinschi, mama lui Claire Stephanie Caroline și bunica lui Rafael. Ultima victimă este Julien Brossard (36 de ani), un prieten canadian al lui Dan Ștefan Petrescu.

Om de afaceri de anvergură, dar teribil de discret, Dan Petrescu conducea chiar el avionul de mici dimensiuni care s-a prăbușit astăzi la Milano. Alături de el se aflau soția, Regine, și unicul lor fiu, de 35 de ani, dar și un grup de cinci prieteni pe care familia Petrescu îi invitase la Milano, conform surselor FANATIK.

Potrivit informațiilor aflate în exclusivitate de FANATIK, fiul cuplului trăia de ani buni în Canada, în timp ce Dan Petrescu și soția Regina erau stabiliți în Sardinia.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu se întâlnise recent cu Ion Țiriac

Prieten apropiat al lui Ion Țiriac, Dan Petrescu fusese săptămâna trecută la București, unde s-a întâlnit chiar cu fostul mare jucător de tenis, cu care a discutat mai multe planuri de afaceri în compania câtorva parteneri comuni de business.

Personaj atipic în lumea milionarilor autohtoni, Dan Petrescu – un afacerist citit și educat – se ocupase la un moment dat și de divizia auto condusă de Ion Țiriac, inclusiv de holdingul care deservea numele mari ale industriei, printre care și brandul Mercedes.

ADVERTISEMENT

Avere considerabilă din imobiliare

Conform informațiilor FANATIK, Dan Petrescu deținea o avere estimată la circa 400 de milioane de euro, având ca domeniu principal de activitate piața imobiliară. Omul de afaceri nu făcea niciodată caz de averea lui, fiind surprins de multe ori călătorind spe Europa cu avionul ca orice turist obișnuit.

Întreaga comunitate autohtonă de afaceri, în rândul cărora Dan Petrescu era extrem de cunoscut și de apreciat, este șocată de vestea dispariției milionarului de 68 de ani.

ADVERTISEMENT

Avionul s-a prăbușit peste o clădire goală din Milano

O aeronavă privată care a plecat de pe aeroportul Linate s-a prăbușit duminică la Milano. Toate persoanele aflate la bord au decedat. Avionul s-a prăbușit peste o clădire din Milano în care nu locuia nimeni, amintește presa italiană.

Jurnalele din Italia notează că un avion model Pilatus PC-12, cu 8 persoane la bord, s-a prăbuşit în zona Via Marignano, lângă terminalul San Donato. Conform primelor informaţii, avionul se afla în urcare în momentul în care unul dintre motoare a cedat. Aeronava a căzut peste o clădire aflată în renovare care a luat foc în urma impactului.

ADVERTISEMENT

Într-o coincidență tragică, avionul a căzut la intersecția străzilor ”Marignano” și ”8 ottobre 2001” din San Donato Milanese. Numele ”8 ottobre 2001” a fost acordat în amintirea unui alt dezastru aviatic. Pe 8 octombrie 2001 s-au ciocnit un avion Boeing și un Cessna pe aeroportul din Milano, 118 persoane pierzându-și viața în acea catrastrofă.

ADVERTISEMENT