Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Deținătorul de drepturi, poziție tranșantă în scandalul Sepsi – FC U Craiova. „Așa ar fi corect!” Ce-și doresc oamenii care dau banii în SuperLiga. Video

Orlando Nicoară, director general EAD.ro, deţinătorul drepturilor TV din SuperLiga a dat verdictul. Vrea ca Sepsi - FC U Craiova să fie decis pe teren.
07.03.2023 | 12:30
Exclusiv Detinatorul de drepturi pozitie transanta in scandalul Sepsi  FC U Craiova Asa ar fi corect Cesi doresc oamenii care dau banii in SuperLiga Video
Exclusiv. Deținătorul de drepturi, poziție tranșantă în scandalul Sepsi - FC U Craiova. „Așa ar fi corect!” Ce-și doresc oamenii care dau banii în SuperLiga. Colaj Fanatik/ FOTO: ProTV/ Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Orlando Nicoară a intervenit telefonic în cadrul celei mai recente emisiuni FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Directorul general al firmei EAD.ro, cea care deține drepturile TV din prima ligă, vrea ca partida Sepsi – FC U Craiova 1948 să fie rejucată.

Deținătorul drepturilor TV din SuperLiga vrea ca Sepsi – FC U Craiova 1948 să se rejoace! „Așa ar fi corect, să nu existe nicio suspiciune”

Marți, 7 martie, echipa lui Adrian Mititelu așteaptă cu sufletul la gură decizia Comisiei de Recurs a FRF. Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, Sepsi și FC U Craiova 1948 duc o luptă aprigă pentru locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

„Evident că televiziunile și noi ne dorim ca meciul să se rejoace. Decizia el a comisii. Ce decide Comisia evident că noi vom respecta. Din punct de vedere sportiv, fiind un meci atât de important, noi am programat ambele meciuri la aceiași oră. Se vor desfășura duminică la 21:00. Fiind un meci pe care nu l-am livrat, care s-a întrerupt, da, ne-am dori să se rejoace. E și miza atât de importantă.

Nu e un simplu meci. Acum eu spun din punct de vedere suporter, manager de companie care deține drepturi fără să încerc să influențez decizia Comisiei.

ADVERTISEMENT

Da, evident, corect ar fi ca meciul să se rejoace pentru a stabili cine merge în play-off pe teren în urma confruntării dintre echipe. Mai departe vom vedea ce se decide. Evident că ne vom supune și vom respecta.

Moral, sportiv, cred că ar fi corect ca meciul să se rejoace astfel încât să nu existe o suspiciune a felului în care s-a stabilit a șasea echipă care merge în play-off-ul din acest an”, a declarat Orlando Nicoară, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

În ultima rundă, FC U Craiova va juca pe terenul lui Hermannstadt, în timp ce Sepsi va evolua și ea în deplasare contra celor de la FCSB. Ambele partide au fost programate de LPF la ora 21:00.

În acest moment, ca urmare a primei decizii a Comisiei de Disciplină, care a decis ca echipa lui Cristiano Bergodi să câștige la „masa verde” partida cu oltenii, Sepsi este pe locul 6, cu 42 de puncte, cu două mai multe decât FC U Craiova 1948, care ocupă poziția a șaptea. FANATIK a prezentat modul în care alb-albaștrii se pot califica în play-off chiar și în cazul în care Comisia de Recurs menține decizia inițială.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT