Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Pintilii nu are nici măcar Bacalaureatul!” Dezvăluire incredibilă despre antrenorul FCSB, în plin scandal pentru licența Pro

Andrei Vochin a făcut o dezvăluire incredibilă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: Pintilii, antrenorul FCSB-ului, nu doar că nu are licență, dar nici măcar diplomă de BAC!
23.01.2023 | 11:39
Exclusiv Pintilii nu are nici macar Bacalaureatul Dezvaluire incredibila despre antrenorul FCSB in plin scandal pentru licenta Pro
Exclusiv. Dezvăluire incredibilă despre Mihai Pintilii, în plin scandal despre situația la FCSB și licența de antrenor: “Nici măcar nu are Bacalauratul!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a intrat cu dreptul în 2023. Deși nu au practicat cel mai bun joc, roș-albaștrii s-au impus la Sibiu în fața celor de la Hermannstadt, scor 1-0. La finalul partidei, Mihai Pintilii a avut un discurs la adresa lui Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori.

Caz șocant la FCSB! Mihai Pintilii nu are BAC-ul luat

După tirada lui Pintilii la adresa lui Burchel, Andrei Vochin a făcut o dezvăluire incredibilă în cadrul celei mai noi ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu a transmis că tehnicianul vicecampioanei nu și-a luat diploma de Bacalaureat.

„Același Mihai Pintilii, împreună cu conducerea FRF, s-a bătut în ultimele șase luni pentru ca foștii internaționali, jucători care au însemnat ceva pentru România, să poate să intre la cursurile pentru antrenori, adică să își ia carnetul de antrenor, chiar dacă nu au BAC-ul. Și Mihai Pintilii împreună cu conducerea FRF au reușit acest lucru, iar Mihai Pintilii e acum cursant deși nu și-a luat BAC-ul. La fel ca și Croitoru…

ADVERTISEMENT

Nu, nu are BAC-ul. Dar pentru jucătorii care au jucat în echipa națională un anumit număr de meciuri, Federația Română de Fotbal i-a inclus în niște ierarhii, categoria I, categoria II, s-a dus și-a făcut lobby la Centrul de Formare pentru Antrenori în toate sporturile și a obținut demarajrea acestui tip de jucători, care nu au diploma de BAC și să poată urma cursurile Școlii de Antrenori neîncălcând nicio lege”, a declarat Andrei Vochin, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZ VIDEO MAI JOS

Andrei Vochin așteaptă scuze de la Pintilii

Andrei Vochin a încercat să găsească totuși circumstanțe atenuante declarațiilor lui Mihai Pintilii de la finalul meciului cu Hermannstadt. Oficialul FRF are o părere foarte bună despre fostul internațional, de la care așteaptă niște scuze.

ADVERTISEMENT

„Bun. În situația asta, Mihai Pintilii iese la TV și spune ce a spus despre cel care încearcă să îl ajute, chiar dacă îi este impopular acum. E ca și cum te-ai supăra pe părintele care te ceartă că nu mergi la școală, dar face toate demersurile ca tu să mergi la o școală.

Din acest punct de vedere nu îl recunosc pe Pintilii, dar pot înțelege sub ce presiune se află acolo în locul unde e angajat să facă ce face. Aștept să se lămurească singur odată cu trecerea timpului și normal dacă aș fi în locul lui Lucian Burchel după un timp aș cere să își ceară scuze pentru ce a spus aseară.

ADVERTISEMENT

Pentru că eu știu cât bun simț are Mihai Pintilii, am stat cu el la națională, l-am cunoscut și înainte de națională, când juca la Pandurii și aveam o impresie extraordinară și e un om extraordinar și cu siguranță își va da seama de eroarea făcută și își va cere scuze”, a conchis Vochin.

ADVERTISEMENT