Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Dezvăluirea incredibilă a lui Adrian Mititelu după decizia rejucării Sepsi – FCU Craiova. „V-o spun în premieră! Habar nu aveam. Ne-au pus mingea la fileu” Video

Adrian Mititelu a dezvăluit cum a reuşit să obţină rejucarea meciului Sepsi - FC U Craiova. Cheia a reprezentat-o motivarea primei instanţe, pe care s-a bazat apărarea la recurs.
10.03.2023 | 13:33
Exclusiv Dezvaluirea incredibila a lui Adrian Mititelu dupa decizia rejucarii Sepsi  FCU Craiova Vo spun in premiera Habar nu aveam Neau pus mingea la fileu Video
Exclusiv. Dezvăluirea incredibilă a lui Adrian Mititelu după decizia rejucării Sepsi - FCU Craiova. „V-o spun în premieră! Habar nu aveam. Ne-au pus mingea la fileu” Video. FOTO: CAPTURĂ VIDEO/DIGISPORT.RO
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Sepsi şi FC U Craiova se va rejuca. Oprit în minutul 26 de arbitrul Andrei Chivulete pentru scandări xenofobe, confruntarea a fost reprogramată şi se va desfăşura în minutul 1. Asta după ce la Comisia de Disciplină, Sepsi a câştigat cu 3-0.

Dezvăluirea incredibilă a lui Adrian Mititelu după decizia rejucării Sepsi – FCU Craiova: “Noi habar n-aveam. Nu ştiam nimic”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, a dezvăluit în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că apărarea de la Comisia de Recurs s-a bazat chiar pe motivarea din prima instanţă, care stipula că nu există regulament pentru oprirea meciului din cauza scandărilor xenofobe:

ADVERTISEMENT

“Vă mai spun acum un secret, v-o spun în premieră. Apărarea cu care am câştigat a izvorât din motivarea Comisiei de Disciplină. Ei au spus că în regulament nu este stipulată oprirea meciului pentru xenofobie.

Că noi habar n-aveam. Nu ştiam nimic. Am luat un avocat şi din motivare am realizat că ei sunt în afara regulamentului. Dacă nu scria Comisia de Disciplină treaba asta, habar n-aveam. Noi mergeam pe alte principii de apărare.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Am câştigat pentru că prevederea de regulament a fost de partea noastră”

Nu eram organizatori, nu a depins de noi. Ne-a pus mingea la fileu motivarea Comisiei de Disciplină. De aici le-am spus şi avocaţilor, că nici ei nu ştiau. Şi am construit apărarea altfel decât a fost la fond. 

Am câştigat pentru că prevederea de regulament a fost de partea noastră. Acest domn Vassaras le-a transmis la una dintre întâlniri le-a spus arbitrilor să se comporte la xenofobie ca şi la rasism. I-a influenţat în treaba asta.

ADVERTISEMENT

În primul rând, el nu este un emitent de norme juridice în sport. El putea să propună Comitetului Executiv schimbarea regulamentului şi să cheme şi cluburile”, a declarat Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Vochin, surprins de schimbarea deciziei: “Din punct de vedere strict sportiv sunt mulțumit că se decide pe teren”

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, s-a declarat surprins de decizia Comisiei de Recurs, în condiţiile în care se întâmplă rar ca o decizie din prima instanţă să fie apoi schimbată:

ADVERTISEMENT

“Dat fiind faptul că în ultima perioadă de timp Comisia de Recurs a schimbat destul de rar decizia Comisiei de Disciplină, pot spune că este o decizie surprinzătoare. Din punct de vedere strict sportiv sunt mulțumit că se decide pe teren. Dar cealaltă parte se referă la respectarea regulamentelor și de aici vin toate aceste discuții.

Una peste alta e o dovadă clară că aceste comisii sunt independente, nu sunt interferențe. Fiecare interpretează legea în vigoare așa cum crede de cuviință. Sunt interesat să aflu pe ce se bazează motivarea”, a explicat Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT