Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Dezvăluiri despre cel mai dificil moment din cariera lui Rădoi. „Frică. Teamă! Doamne, să nu… Nu-l mai recunoșteai. Nu mai era Mirel!” Video

Bănel Nicoliță (38 de ani), fostul jucător al FCSB, știe foarte bine ce înseamnă să revii după o accidentare. Mijlocașul a dezvăluit cât de greu i-a fost până și lui Mirel Rădoi.
26.03.2023 | 23:17
Exclusiv Dezvaluiri despre cel mai dificil moment din cariera lui Radoi Frica Teama Doamne sa nu Nul mai recunosteai Nu mai era Mirel Video
Bănel Nicoliță a vorbit despre cel mai dificil moment din cariera de jucător a lui Mirel Rădoi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit cu povești de senzație care vor produce uimire pentru iubitorii fotbalului din România..

Bănel Nicoliță, despre accidentări, marea sperietoare a fotbaliștilor: „Sincer e foarte greu să revii”

Fostul mijlocaș al Stelei a explicat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cât de dificil e pentru jucători să revină după operații sau accidentări de lungă durată.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Mai mare decât durerea e frica și războiul mental pe care fiecare fotbalist îl poartă în astfel de momente: „Sincer e foarte greu să revii după accidentări, pentru că în afară de preparator, medic, nu e nimeni lângă tine.Te lupți cu tine însuți!

Dacă ai ligamente să stai 5-6 luni, e greu. Trebuie să fii foarte motivat și puternic să te duci la recuperare în fiecare zi. Zi de zi să muncești câte 2-3 ore la sală! Recuperarea e cea mai grea”.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță nu l-a mai recunoscut pe Mirel Rădoi după accidentare: „Intra cu frică, teamă…”

Asemenea lui Elvir Koljic de la Universitatea Craiova sau Florinel Coman, care nu reușesc să mai revină la forma de dinainte de accidentare, au fost și alți jucători importanți.

Bănel Nicoliță știe cât de greu i-a fost și lui Mirel Rădoi după ce s-a accidentat la Campionatul European în meciul cu Italia (2008): „Sunt mulți jucători care o să zică că așa e. Mirel Rădoi a venit după o accidentare de șapte luni! La fel, cu frică, teamă… Atunci l-am văzut și am zis: ‘Doamne, sper să nu am vreo accidentare nasoală’. E foarte greu, dar eu n-aveam frică! 

ADVERTISEMENT

Intra cu teamă, nu mai era Mirel pe care îl știam eu! Dar după mai multe antrenamente, ușor-ușor și-a revenit. Mulțumesc lui Dumnezeu că n-am avut probleme”, a mai surprins fostul fotbalist.

Bănel Nicoliță, unul dintre fotbaliștii norocoși: „Am avut doar o accidentare la gleznă”

Spre deosebire de alți jucători parcă „blestemați” de accidentări, Bănel Nicoliță nu a avut nicio problemă medicală majoră de-a lungul carierei sale de mai bine de 20 de ani:

ADVERTISEMENT

„Am avut doar o accidentare la gleznă și trebuia să stau vreo 6 săptămâni. După 3-4 săptămâni jucam, chiar dacă aveam dureri. Am riscat, nu am vrut să mai stau! E foarte greu. Și băgam și eu materiale”, a concluzionat Bănel.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT