Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Dezvăluiri în lacrimi la Fanatik SuperLiga despre Alibec. „Denis a primit amenințări că a luat bani de la Gigi Becali ca să câștige FCSB titlul” Video

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a povestit cu ochii în lacrimi la FANATIK SUPERLIGA că fiul ei a primit ameninţări după cartonaşul roşu încasat în meciul Craiova - Farul.
15.05.2023 | 11:30
Exclusiv Dezvaluiri in lacrimi la Fanatik SuperLiga despre Alibec Denis a primit amenintari ca a luat bani de la Gigi Becali ca sa castige FCSB titlul Video
Exclusiv. Dezvăluiri în lacrimi la Fanatik SuperLiga despre Alibec. „Denis a primit amenințări că a luat bani de la Gigi Becali ca să câștige FCSB titlul” Video
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a remizat, scor 1-1, pe terenul Universităţii Craiova. Denis Alibec a fost eliminat după o lovitură aplicată lui Vlădoiu, în finalul primei reprize. Atacantul Farului va lipsi în ultimele două etape din SuperLiga.

Dezvăluiri în lacrimi la Fanatik SuperLiga despre Alibec. „Denis a primit amenințări că a luat bani de la Gigi Becali ca să câștige FCSB titlul”

Mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, a vorbit cu ochii în lacrimi la FANATIK SUPERLIGA despre cât de afectat este fiul ei de această situaţie, spunând că atacantul a primit mesaje de ameninţare că a luat bani de la Gigi Becali să ofere titlul FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

“Chiar m-am gândit foarte mult dacă să intru în direct sau nu. Au fost foarte grele ultimele 24 de ore, Denis suferă mult. Nu se iartă pentru ceea ce a făcut, cu toate că el a stat, a analizat faza şi s-a uitat ore întregi.

Nu îşi explică. Îmi spunea: «Nu am vrut să îl lovesc sub nicio formă, doar să-l împing». Nu îşi explică cum s-a întâmplat. Da (n.r. am lacrimi în ochi). Suntem afectaţi pentru că s-a şi vorbit mult. 

ADVERTISEMENT

Toată lumea, am citit n mesaje că ar fi dat meciul pentru FCSB. De aia şi-a luat roşu pentru că a luat bani de la Gigi Becali. I-au trimis mesaje suporterii, în general. Sunt şi online pe postările diverselor site-uri.

“Când am văzut, simţeam că îmi stă inima. Nu puteam să cred”

S-a uitat de 100 de ori la fază, dar a spus că nu a vrut nicio secundă să îl lovească. El crede că ar fi fost doar de cartonaş galben. Au fost intrări mai puternice de cartonaş roşu.

ADVERTISEMENT

Când am văzut, simţeam că îmi stă inima. Nu puteam să cred. Două-trei ore nu mi-a venit să cred. După un sfert de oră, 20 de minute după meci m-a sunat şi era foarte supărat.

Nu ştiu dacă este ghinionist, nu ştiu de ce s-a întâmplat aşa ceva, tocmai în acest moment, când mai sunt două meciuri. Suferă că nu va fi alături de echipă. Se învinovăţeşte şi spune că el va fi de vină dacă se întâmplă ceva.

ADVERTISEMENT

“Se simte vinovat. Nimic n-o să-l aline”

Îl macină rău vina că s-a întâmplat, că a lăsat echipa. Şi-a dorit foarte mult. De când a venit la Farul visa să devină campion. Vă daţi seama că nu îi cad bine toate comentariile.

Cum să spui că un jucător a luat cartonaş roşu pentru o altă echipă. Nu cred că poate exista vreo suspiciune şi cum pot oamenii ăştia să lanseze aceste acuzaţii. Îl afectează pentru că mesajele sunt oribile.

A fost încurajat de toată lumea, inclusiv de domnul Hagi. Dar el se simte vinovat. Nimic n-o să-l aline. Scuzaţi-mă, îmi găsesc cuvintele greu. Atunci când ai probleme, familia îţi dă putere să mergi mai departe.

Îi era frică să nu se piardă meciul. Domnul Hagi a fost mereu alături de el când a fost căzut. Nu ştim ce se va întâmpla din vară. Are 32 de ani, îşi gândeşte singur viitorul. Se gândeşte că Farul ar putea pierde campionatul”, a spus Emilia Stroe la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT