Dică l-a băgat în şedinţă pe Nedelcu. Ce i-a zis înainte de Lazio

EXCLUSIV
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
14/02/2018, 16:25
Dică l-a băgat în şedinţă pe Nedelcu. Ce i-a zis înainte de Lazio

Dragoş Nedelcu a fost desfiinţat de Gigi Becali după meciul disputat de FCSB pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, în prima etapă din 2018 – vezi aici detalii. Patronul “roş-albaştrilor” l-a sfătuit pe mijlocaşul transferat de la Viitorul pentru 2.000.000 de euro să îi aibă drept exemplu pe Mihai Pintilii, unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul lui Nicolae Dică.

După ce a văzut că Dragoş Nedelcu a fost afectat după ce a fost criticat la TV, Gigi Becali a ţinut să-i ceară iertare înaintea meciului cu CFR Cluj, scor 1-1. “I-am zis să mă ierte pentru tot ce am spus despre el. Fizic bun, talent, tânăr, capacitate de efort” – vezi detalii.

Sfatul lui Nicolae Dică pentru Dragoş Nedelcu

FANATIK.RO a aflat că Nicolae Dică a purtat şi el o discuţie cu Dragoş Nedelcu pentru a-l încuraja. Antrenorul lui FCSB i-a transmis mijlocaşului că nu poate fi un jucător mare dacă va evolua cu frică şi că trebuie să fie mai agresiv, să bage piciorul, să se implice în joc şi să nu se mai sperie de ce spune Gigi Becali. 

Mai mult, Nicolae Dică i-a transmis lui Dragoş Nedelcu că a ajuns la FCSB, echipă unde nimeni nu are răbdare, dar trebuie să aibă încredere în el şi în calităţile lui pentru a da totul pe teren pentru că Gigi Becali nu ar fi dat 2.000.000 de euro pe un jucător care nu ar fi avut valoare de să joace la FCSB. 

Ştirea MOMENTULUI

“Perlele” FCSB care se vor vinde pe zeci de milioane! Anunţul patronului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.