Fotbal intern

EXCLUSIV. Out din Europa şi anul viitor! Decizie TERIBILĂ a instanţei

UPDATE: Preşedintele celor de la CFR, Iuliu Mureşan, a afirmat că a cerut ca noul termen de judecată să fie mai devreme de luna mai şi spune că nu înţelege de ce nu s-a aprobat ieşirea din...
01.04.2017 | 00:05
EXCLUSIV Out din Europa si anul viitor Decizie TERIBILA a instantei

UPDATE: Preşedintele celor de la CFR, Iuliu Mureşan, a afirmat că a cerut ca noul termen de judecată să fie mai devreme de luna mai şi spune că nu înţelege de ce nu s-a aprobat ieşirea din insolvenţă. Mureşan încă mai speră să evolueze de anul acesta în cupele europene.

”Tribunalul ne-a respins cererea de ieşire din insolvenţă şi ne-a dat un nou termen în mai. Nu înţelegem de ce s-a luat această hotărâre, atâta timp cât noi am plătit toţi banii de la masa credală.  O să cerem să ni se dea un termen mai devreme. În cazul în care nu ni se va aproba, cade varianta de a juca în cupele eruopene încă din sezonul viitor, dar noi sperăm că ni se va aproba, ştiţi cum este, speranţa moare ultima”, a spus Mureşan.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

CFR Cluj spera să iasă din insolvenţă în urmă cu 10 zile, însă Tribunalul Cluj a repus cauza pe rol – detalii aici – şi a acordat termen pentru 31 martie.

Miercuri însă, judecătorul sindic le-a dat o mega lovitură ardelenilor, respingându-le cererea şi acordând termen de judecată abia la sfârşitul lunii mai, contru continuarea procedurii.

“Admite cererea formulată de petenta F. C. B. M. S.A. prin lichidator judiciar C. T. IPURL de repunere în termenul de formulare a declaraţiei de creanţă împotriva debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A.Dispune înscrierea în tabelul definitiv al creanţelor împotriva averii debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. a creanţei chirografare a petentei F. C. B. M. S.A. în sumă de 30.000 euro, echivalentă cu 132.054 lei.Respinge excepţiile lipsei calităţii procesuale active a creditorilor G. L.-A., P. F., T. C., R. I.-A., M. V., V. C. D. şi B. G. P. D. A., invocate de debitoarea F. C. CFR 1907 C. S.A. prin administrator judiciar RTZ & P. SPRL.Respinge cererile formulate de creditorii G. L. A., P. F., T. C. şi M. V., de prorogare a discutării cererii de închidere a procedurii reorganizării judiciare a debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. formulate de administratorul judiciar RTZ & P. SPRL.Respinge cererea de închidere a procedurii reorganizării judiciare a debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. formulată de administratorul judiciar RTZ & P. SPRL.Stabileşte termen pentru examinarea stadiului procedurii la 26.05.2017, sala 249, ora 8, pentru când se vor cita toate părţile prin BPI cu menţiunea ”pentru examinarea stadiului procedurii reorganizării judiciare a debitoarei”.Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, cu depunerea apelului la Tribunalul Specializat Cluj.Pronunţată în şedinţă publică azi, 31.03.2017.”

Unica salvare pentru a participa la anul în cupele europene: Curtea de Apel Cluj să întoarcă decizia

Pentru a fi eligibili pentru ediţia 2018/2019 a cupelor europene, clujenii trebuie să iasă din insolvenţă până pe 31 mai 2017. Iar unica şansă a acestora este ca decizia Tribunalului Cluj să fie întoarsă de Curtea de Apel Cluj, iar hotărârea să fie pronunţată până la finalul lunii mai!

O luptă contra cronometru pentru CFR, care aşteaptă în primul rând ca decizia de astăzi să fie redactată cât mai rapid, pentru a putea fi atacată cu apel la instanţa superioară.