Exclusiv. Jucătorul pe care îl regretă dinamoviştii. “S-a greşit!”

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
18/02/2018, 16:43
Exclusiv. Jucătorul pe care îl regretă dinamoviştii. “S-a greşit!”

Ionel Dănciulescu, team-managerul echipei FC Dinamo Bucureşti, a vorbit pentru FANATIK.RO despre decizia lui Ionuţ Negoiţă de a-l vinde pe Valentin Costache la CFR Cluj.  Echipa antrenată de Dan Petrescu a plătit pentru fotbalistul în vârstăde 19 ani în jur de 700.000 de euro.

Ionel Dănciulescu şi-ar fi dorit ca Valentin Costache să nu fi fost vândut în pauza competiţională din iarnă, ci să fi rămas la Dinamo pentru că era un jucător important şi determinant pentru echipa din Ştefan cel Mare. CITEŞTE AICI INTERVIUL ACORDAT DE IONEL DĂNCIULESCU PENTRU FANATIK.RO.

“Eu nu l-aş fi dat pe Costache!”

“Bine… Probabil cei din club au fost mulţumiţi cu suma primită de la CFR Cluj, eu am anumite păreri pe care le spun mereu în faţa domnului Negoiţă. Eu cred că s-a greşit. Eu nu l-aş fi dat pe Costache, dar nu decid eu. Nu ştiu dacă ar fi prins un transfer în străinătate, dar trebuie să recunoaştem că Costache a fost un jucător important şi determinant pentru Dinamo.

Nu pot să fac eu politica clubului, eu doar pot să îmi spun părerile, dar decizia este luată de domnul Negoiţă şi aşa mi se pare normal să se întâmple. Sunt multe lucruri care nu sunt pe placul meu, dar eu îmi spun părerea atunci când sunt întrebat”, a spus Ionel Dănciulescu pentru FANATIK.RO.

500.000 de euro este cota lui Costache, conform transfermarkt

Închide ×