OFICIAL! Sîmbătă, Dinamo JOACĂ împotriva lui Poli. Se vînd bilete

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
28/07/2016, 18:00
OFICIAL! Sîmbătă, Dinamo JOACĂ împotriva lui Poli. Se vînd bilete

UPDATE ora 18:00 / Comunicatul lui Dinamo pe contul oficial de facebook:

“OFICIAL. Bilete la DINAMO – ACS Poli Timişoara

FC Dinamo Bucuresti va juca sâmbătă, 30 iulie 2016, la ora 21:00, împotriva echipei ACS Poli Timişoara într-o partidă programată pe stadionul din Ştefan cel Mare, contând pentru etapa a II-a din Liga 1 Orange, editia 2016-2017.
Biletele pentru primul meci în fata propriilor suporteri în acest sezon competiţional vor fi puse în vânzare începând de vineri, 29 iulie 2016, la ora 12:00, la casele stadionului din Ştefan cel Mare.

Iată, mai jos, preţurile biletelor la partida FC Dinamo Bucureşti – ACS Poli Timişoara:

TRIBUNA 0-VIP (sectoarele 4, 5 – rândurile 13-19): 35 RON
TRIBUNA 0 (sectoarele 3, 4, 5, 6): 30 RON
TRIBUNA I (sectoarele 1, 2, 7, 8): 25 RON
TRIBUNA a II-a: 20 RON
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN: 10 RON
PELUZA SUD: 10 RON

Iată, mai jos, programul caselor de bilete ale stadionului „Dinamo”:

Vineri, 29 iulie 2016
Şos. Ştefan cel Mare: 12:00-19:00

Sâmbătă, 30 iulie 2016
Şos. Ştefan cel Mare: 12:00-21:00
Bd. Barbu Văcărescu: 17:00-21:00
Calea Floreasca: 17:00-21:00″

–––––––––––––-

UPDATE, ora 17:56 / Dinamo se pregăteşte de meciul cu ACS Poli Timişoara, care e programat sîmbătă de la ora 21:00. Antrenorul “cîinilor”, Ioan Andone, a declarat că afle toate informaţiile despre Timişoara în două zile: 

“E dificil pentru mine ca antrenor. Trebuie să ne informăm în două zile cu cine joacă Timişoara, în ce sistem, ce jucători au. Te poţi aştepta la orice. Important e să se joace etapa de campionat, să nu se mai amîne atîta. Sînt cîteva semne de întrebare pentru noi. Au un antrenor bun. Cînu, Elek, Bărbuţ sînt jucători care ne pot pune probleme. 

Nu e vorba de emoţii. Jucătorii trebuie să trateze serios meciul. Ne gîndim la noi, trebuie să jucăm mai bine ca la Giurgiu şi să dăm goluri. E un meci mai special, în memoria lui Ekeng. 

Nu m-a şocat decizia comisiei. Dacă sînt atîtea datorii, falimentul era deja anunţat, nu m-a surprins. S-au făcut multe greşeli la Rapid. Domnul Moraru nu cred că ştia situaţia Rapidului”, a declarat Andone.


După ce Comisia de Disciplină a FRF a decis că Rapid nu îndeplineşte condiţiile de înscriere în Liga 1, conducerea lui Dinamo a luat legătura cu oficialii LPF pentru a vedea dacă meciul programat sîmbătă mai are loc sau nu.

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că oficialii celor 2 echipe şi cei ai forului fotbalistic au căzut de comun acord ca partida Dinamo-ACS Poli, de sîmbătă, de la ora 21:00, să se dispute pe stadionul Ştefan cel Mare, de la ora 21:00

“Ni s-a transmis de miercuri să ne pregătim”

FANATIK.RO a stat de vorbă cu Ioan Miculaş, preşedintele Consiliului Director al lui ACS Poli. Oficialul bănăţean a dezvăluit că i s-au transmis informaţii de miercuri că echipa trebuie să se pregătească de duelul cu Dinamo, de sîmbătă.

“Neoficial, nu am primit nimic! Dar ni s-au transmis directive să ne pregătim de meciul cu Dinamo. Ştim că şi adversarii noştri se pregătesc deja pentru partida de sîmbătă. Ştiam de miercuri că trebuie să ne pregătim, însă doar neoficial.

Informaţiile le-am obţinut atît de la FRF, cît şi de la LPF. Inclusiv cei care difuzează meciurile ne-au spus că vom juca împotriva lui ACS Poli Timişoara”, a declarat, pentru FANATIK.RO, Miculaş.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×