Fotbal intern

Dinamo vrea să scape de 6 jucători. Două mari surprize!

După demiterea lui Vasile Miriuţă, FC Dinamo Bucureşti l-a adus antrenor pe Florin Bratu. FANATIK.RO a aflat de ce jucători se vor despărţi "câinii" la vară.
28.02.2018 | 21:42
Dinamo vrea sa scape de 6 jucatori Doua mari surprize

“Câinii” s-au despărţit de Vasile Miriuţă după ce Dinamo a fost învinsă pe terenul Astrei Giurgiu, scor 0-2, şi nu s-a calificat în playoff-ul Ligii 1 Betano. Ionuţ Negoiţă a decis ca noul antrenor din “Ştefan cel Mare” să fie Florin Bratu, care a şi fost prezentat a doua zi după înlăturarea lui Miriuţă.

FANATIK.RO a aflat şi care este lista de şase jucători de care Dinamo Bucureşti vrea să se despartă la finalul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano. Oficialii din “Ştefan cel Mare” nu vor mai continua colaborarea cu Gabi Torje, Adam Nemec, Jaime Penedo, Costi Nica, Antun Palic şi Salomao!

Surprizele Palic şi Salomao

Antun Palic şi Diogo Salomao sunt cele două surprize de pe lista de plecări a “câinilor”. Croatul în vârstă de 29 de ani a revenit la începutul lunii februarie la Dinamo şi a semnat un contract valabil până în vara lui 2019, la fel ca Salomao, care îşi va termina înţelegerea cu trupa din “Ştefan cel Mare” la finalul sezonului 2018-2019.

Ceilalţi patru jucători de pe lista de plecări sunt pe final de contract, aceştia urmând să o părăsească pe Dinamo Bucureşti la finalul sezonului 2017-2018. Mai mult, Laurenţiu Brănescu, Luka Maric, Romera Navaro şi Aitor Monroy îşi vor încheia şi ei înţelegerile cu trupa “câinilor” la finalul sezonului.

Situaţia jucătorilor de pe lista de plecări

Jaime Penedo – a ajuns la Dinamo în luna iulie a anului 2016, iar contractul său cu echipa din “Ştefan cel Mare” se va termina în vară. Este de aşteptat ca goalkeeper-ul în vârstă de 36 de ani să se retragă după ce va participa la CM 2018.

Gabi Torje – a fost cedat de Groznîi sub formă de împrumut la Dinamo Bucureşti în luna februarie a anului 2018, iar în vară i se încheie înţelegerea cu trupa din “Groapă”. Gabi vrea să continue afară.

Adam Nemec – atacantul slovac a refuzat orice ofertă venită de la Ionuţ Negoiţă de a-şi prelungi înţelegerea. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a semnat deja cu MSK Zilina – vezi detalii. A ajuns în “Groapă” în septembrie 2016 şi a semnat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului 2017-2018.

Costi Nica – fundaşul în vârstă de 24 de ani a venit la Dinamo sub formă de împrumut de la Atalanta în luna septembrie a anului 2017, dar nu a reuşit să se impună în primul unsprezece al “câinilor”. Nica va reveni în Italia la finalul sezonului competiţional.

Antun Palic – a revenit la Dinamo în luna februarie şi a semnat un contract valabil până în vara lui 2019.

Diogo Salomao – mijlocaşul portughez în vârstă de 29 de ani a ajuns la Dinamo în la începutul sezonului 2017-2018, iar contractul său cu formaţia din Groapă expiră în vara lui 2019. 

 

Tags: