Carousel hot news

EXCLUSIV / Dinamoviştii vor lua FOC! Conducerea l-a REFUZAT pe Mutu din cauza vîrstei, dar vor să aducă un jucător de 30 de ani!

Şefii "cîinilor" au declarat în repetate rînduri că proiectul "New Dinamo" vizează aducerea doar de jucători sub 25 de ani, motiv pentru care Adrian Mutu (34 ani), nu a avut loc în "Ştefan...
28.11.2013 | 15:16
EXCLUSIV / Dinamoviştii vor lua FOC! Conducerea l-a REFUZAT pe Mutu din cauza vîrstei, dar vor să aducă un jucător de 30 de ani!
ADVERTISEMENT

Şefii “cîinilor” au declarat în repetate rînduri că proiectul “New Dinamo” vizează aducerea doar de jucători sub 25 de ani, motiv pentru care Adrian Mutu (34 ani), nu a avut loc în “Ştefan cel Mare”. Mai mult, conducerea ar dori scoaterea din schemă a lui Cătălin Munteanu, Luchin şi Curtean. În acest context, aducerea unui portar de 30 de ani, Traian Marc, pare cel puţin ciudată, chiar dacă pe acest post vîrsta mai înaintată este direct proporţională cu experienţa şi consistenţa în evoluţii.

L-au vrut pe Marc şi în vară în locul lui Bălgrădean

ADVERTISEMENT

Concret, conducătorii dinamovişti vor să îl vîndă la iarnă pe Cristian Bălgrădean, pista Standard Liege părînd a fi cea mai sigură la acest moment, dar există şanse ca de la echipă să plece şi al doilea portar, Kristian Naumovski. Pentru a fi acoperiţi în cazul în care se întîmplă acest lucru, oficialii s-au orientat deja şi au fixat ţinta pe care vor să o atragă în “Ştefan cel Mare”. Vizat este Traian Marc, portarul Coronei Braşov. Acesta a fost dorit şi în vară de Dinamo, numai că doar în cazul în care pleca Cristi Bălgrădean. 

Corona nu are pretenţii mari

Varianta “Marc” este pe placul dinamoviştilor datorită faptului că acesta are meciuri în picioare, el fiind titularul de drept al Coronei în ultimul an şi jumătate, timp în care a bifat 36 de meciuri, dar şi pentru că sînt şanse bune ca el să ajungă în “Ştefan cel Mare” gratis sau, în cel mai rău caz, pe o sumă infimă. “Conducătorii Coronei nu le fac probleme jucătorilor care au oferte bune pentru ei, mai ales în ceea ce-i priveşte pe cei care au contribuit la ascensiunea echipei. E posibil să ajungă la Dinamo”, au punctat surse din conducerea braşovenilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri