Exclusiv. Cele două echipe din Liga 1 care l-au vrut pe Rivaldinho

Dinamo, exclusiv, Rivaldinho, Viitorul, Voluntari

Rivaldinho s-a despărţit de Dinamo în această iarnă, dar brazilianul nu a dus lipsă de oferte.

Rivaldinho a fost anunţat de Vasile Miriuţă că nu mai face parte din planurile de viitor ale celor de la FC Dinamo Bucureşti, iar brazilianul a ajuns la un acord cu Levski Sofia pentru un contract valabil două sezoane şi jumătate- vezi aici detalii.

Levski Sofia nu a fost singura echipă care s-a arătat interesată de serviciile lui Rivaldinho. FANATIK.RO a aflat că fiul lui Rivaldo, fostul mare jucător al Barcelonei şi naţionalei Braziliei, a fost şi pe lista altor două echipe din Liga 1 Betano. Oficialii lui FC Viitorul Constanţia şi cei de la Voluntari au luat legătură cu agentul jucătorului, dar brazilianul a refuzat să mai rămână în România. 

Dinamo ar fi vrut ca Rivaldinho să meargă la Karabukspor

Mai mult, atacantul în vârstă de 22 de ani s-a mai aflat şi pe lista celor de la Karabukspor, acolo unde oficialii lui Dinamo Bucureşti au insistat să plece, dar şi pe cea a formaţiei HJK Helsinki, cea mai cunoscută echipă care evoluează în prima ligă din Finlanda.

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Rivaldinho  a evoluat în 37 de meciuri pentru FC Dinamo Bucureşti, a înscris 6 goluri şi 1 pasă decisivă. Pe parcursul carierei, brazilianul a mai evoluat pentru Mogi Mirim Esporte Clube, Paysandu Sport Club şi Boavista Porto FC.

Citeşte AICI şi un interviu oferit în exclusivitate de Rilvadinho pentru FANATIK.RO. Brazilianul a explicat de ce a plecat de la FC Dinamo Bucureşti şi în atacă dur pe Vasile Miriuţă.