Life

Exclusiv. Dramă cumplită pentru Ombladon de la Paraziții. Părinții și fratele său tocmai au murit de Covid-19

20.04.2021 | 14:36
Exclusiv Drama cumplita pentru Ombladon de la Parazitii Parintii si fratele sau tocmai au murit de Covid19
ADVERTISEMENT

Bogdan Ionuț Păstacă, aka „Ombladon”, membru al trupei Paraziții trece prin clipe de coșmar după ce ambii părinți și fratele său au decedat din cauza infectării cu COVID-19.

Din informațiile FANATIK, Ombladon este pur și simplu devastat după ce atât fratele cât și tatăl său au fost răpuși de COVID-19 și nu a dorit încă să facă public acest anunț.

ADVERTISEMENT

Bogdan Ionuț Păstacă are 42 de ani și împreună cu Cătălin Ştefan Ion (Cheloo) a fondat în 1994 printre primele trupe de hip hop din România, Paraziții, la care s-a alăturat ulterior și Freakadadisk.

Ombladon, distrus de durere după ce părinții și fratele său au murit infectați cu COVID-19

Ombladon este distrus de durere după această lovitură neașteptată, mai ales că pe data de 6 aprilie împlinise 42 de ani, iar cei dragi nu i-au putut fi alături. Tatăl celor doi a fost primul care a decedat în urma infectării cu COVID-19, după care și mama sa a ajuns la ATI în stare gravă.

ADVERTISEMENT

Mama lui Ombladon a murit în urma incendiului de la Matei Balș

Starea mamei lui Ionuț și a lui Marius se îmbunătățise și părea că acest coșmar s-a încheiat. Doar că viața acesteia avea să fie curmată brusc la doar două zile după moartea soțului, în urma incendiului de la spitalul Matei Balș, în urma căruia douăzeci de persoane au decedat, printre care și mama lui Ombladon.

Marius, fratele lui Ombladon, avea și el să fie infectat cu COVID-19, și după aproape o lună de comă a decedat și el, la doar 43 de ani. În doar trei săptămâni, artistul și-a pierdut toată familia în mod tragic, o dramă greu de imaginat: „Tatăl lui a avut COVID și a murit vinerea… Mama lui a avut COVID și își revenise, dar a murit după incendiul de la Matei Balș duminică la trei zile de tatăl lui… Atunci a luat si Martinez (n.r. Marius Păstacă) COVID și după o lună de stat în coma a murit și el… Asta este povestea. Ăsta este adevarul. O tragedie cum greu am mai trăit”, a spus un apropiat al lui Marius Păstacă, fratele lui Ombladon, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Ombladon, alaturi de fratele sau, Marius Alexandru Pastaca si mama sa, Nicolae Elena Liliana. Sursa foto: Facebook Marius Alexandru Pastaca
Ombladon, alaturi de fratele sau, Marius Alexandru Pastaca (stanga jos) si mama sa, Nicolae Elena Liliana. Sursa foto: Facebook Nicolae Elena Liliana

Artistul a avut o relație cu familia sa plină de suișuri și coborâșuri, așa cum a spus-o chiar el în piesele sale, dar mai ales în cel mai recent single al său, intitulat „Nu mi-e frică”, lansat în 2019. În această melodie, Ombladon vorbește fără perdea despre momentul în care s-a lăsat pentru prima oară de școală și despre primele întâlniri cu viciile precum alcoolul sau tutunul, care în patru ani i-au cauzat un ulcer și alte probleme de sănătate.

Versurile pe care le-a dedicat părinților săi: „Le doresc viață frumoasă, sănătate, liniștea firească”

Ombladon a dedicat această piesă părinților săi, pe care i-a făcut să treacă prin multe de-a lungul timpului și care au făcut eforturi pentru a-l crește și care merită să se bucure de tot ce e mai bun: „Sunt rodu’ iubirii alor mei sau a unei betii, bieții de ei / M-au crescut cu greu, le mulțumesc / Le doresc viață frumoasă, sănătate, liniștea firească”, spunea Ombladon în versurile melodiei „Nu mi-e frică”.

ADVERTISEMENT
In centru, cu sapca, tatal lui Ombladon, alaturi da familie in Egipt. Sursa foto: Facebook Marius Alexandru Pastaca
In centru, cu sapca, tatal lui Ombladon, alaturi da familie in Egipt. Sursa foto: Facebook Nicolae Elena Liliana

Chiar dacă nu a fost un fiu model și nu a mers pe drumul pe care familia sa și-l dorea, Ombladon pare că vrea să îndrepte toate aceste greșeli: „N-am fost cum au vrut ei, poate nici acum nu sunt / Dar mă strădui zi de zi, pe cuvânt”, sunt versurile emoționante ale rapper-ului.

Ombladon e unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România

Ombladon a lansat până acum două albe solo, opt single-uri și alte 12 albume alături de colegii săi de trupă de la Paraziții. Primul său album solo a fost lansat în aprilie 2004 și a fost un real succes, albumul „Condoleanțe” fiind premiat cu Discul de Aur pentru numărul mare de exemplare vândute.

Poate cea mai de succes melodie a sa este hit-ul „Egali din naștere”, care a fost premiat la gala MTV Europe, unde a câștigat premiul la secțiunea „Best Romanian Act”, impunându-se în fața unor trupe arhicunoscute: Cargo (“Dacă ploaia s-ar opri”), Activ (“Doar cu tine”), Firma (“Important”) și O-Zone (“Chitarele”).

Piesa a făcut valuri și pe plan intern unde a fost aleasă doi ani la rând cea mai bună melodia la secțiunea „Best Hip-hop” , deși a concurat cu alte nume grele ale hip-hopului din România.

ADVERTISEMENT