Sport

EXCLUSIV / Motivul FURIEI lui Josl DRAMA fetiţei sale: “E la SPITAL!”

Rapid a scos o remiză cu Viitorul, deşi mai bine de o repriză a jucat cu doi oameni mai puţin. Cei 9 fotbalişti rămaşi pe teren au rezistat eroic presiunii exercitate de echipa lui Gică Hagi,...
04.03.2015 | 00:00
EXCLUSIV  Motivul FURIEI lui Josl DRAMA fetitei sale E la SPITAL
ADVERTISEMENT

Rapid a scos o remiză cu Viitorul, deşi mai bine de o repriză a jucat cu doi oameni mai puţin. Cei 9 fotbalişti rămaşi pe teren au rezistat eroic presiunii exercitate de echipa lui Gică Hagi, iar la final au primit felicitări din partea suporterilor şi a staff-ului tehnic. Primul care a văzut cartonaşul roşu a fost Daniel Niculae, în minutul 42, ca urmare a unei intrări întîrziate la Bănel Nicoliţă.

După care, chiar înainte de pauză, Tomas Josl a intrat criminal la Cătălin Munteanu şi a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, iar cehul a avut un exces de furie la adresa arbitrului, fiind cu greu calmat de colegi şi banca tehnică după eliminare, iar pozele surprinse de fotoreporteri sînt grăitoare! (VEZI GALERIE FOTO CU MOMENTUL DE FURIE AL LUI JOSL – CLICK PE POZA). La finalul partidei, Cristi Pustai, tehnicianul Rapidului, s-a arătat dezamăgit de prestaţiile celor doi fotbalişti. “Sînt supărat pentru că Nico şi Josl şi-au lăsat colegii în inferioritate numerică. Ei au cîte o bilă neagră, dar ceilalţi au suplinit totuşi lipsa lor”, a spus Pustai.

ADVERTISEMENT

Probleme grave cu fetiţa

Dacă Niculae a fost menajat, Josl a fost acuzat dur de o parte a galeriei giuleştene pentru eliminarea din partida cu Viitorul. Fundaşul chiar a fost la un pas să-i aplice o corecţie fizică arbitrului George Găman după ce a văzut cartonaşul roşu, însă, în cele din urmă, a reuşit să se stăpînească. A părăsit gazonul extrem de nervos şi, astfel, s-a încheiat pentru el una dintre cele mai negre zile din viaţa sa.

FANATIK.RO a aflat că Josl a primit în dimineaţa partidei cu Viitorul vestea că fetiţa sa a fost internată de urgenţă la un spital din Bucureşti, cu grave probleme la stomac! Fundaşul s-a ţinut, însă, tare şi a intrat pe teren din dorinţa de a-şi ajuta echipa. Decizie pe care, acum, o regretă.

ADVERTISEMENT

“Mi-a fost extrem de greu să-mi văd frumoasa fiica pe patul de spital!”

Contactat de FANATIK.RO, Tomas Josl a acceptat să vorbească de momentele dificile prin care a trecut în ziua partidei cu Viitorul. “Nu am vrut să vorbesc, pînă acum, cu nimeni despre ceea ce mi s-a întîmplat înainte de meci. Ieri dimineaţă, soţia mea a dus-o pe fiica noastră la spital cu mari probleme gastrice. Am stat tot timpul cu grija ei. Nu m-am putut concentra suficient şi asta a fost o problemă. Acum, din fericire, fetiţa mea este mai bine. Familia este pe primul loc pentru mine şi mi-a fost extrem de greu să-mi văd frumoasa fiica pe patul de spital”, a spus Josl pentru FANATIK.RO. (VEZI FOTO CU FETIŢA LUI JOSL PE PATUL DE SPITAL ÎN GALERIA FOTO – CLICK PE POZA)

Josl explică eliminarea cu Viitorul

Fundaşul Rapidului a vorbit şi despre eliminarea din partida cu Viitorul, dezvăluind, totodată, ce i-a spus lui Cristi Pustai după partidă. “Primul fault a fost unul normal, de joc, de cartonaş galben. l-am luat doar pentru că m-am pus în calea adversarului. Apoi, la al doilea cartonaş galben, un jucător advers a făcut o alunecare spre mine, iar eu am încercat să îl contrez ca să nu mă accidentez. Din păcate, l-am lovit şi am fost eliminat. La finalul partidei, am vorbit cu domnul Pustai şi i-am cerut scuze atît lui, cît şi colegilor mei”, a spus Josl. Cel mai probabil, fundaşul urmează să fie suspendat pentru o etapă, astfel că va lipsi la partida cu Gaz Metan Mediaş, din deplasare.

ADVERTISEMENT

Impresionat de suporteri: “Sînt unici!”

Josl a venit la Rapid din postura de jucător liber de contract şi s-a impus ca titular în echipa lui Cristi Pustai. Fundaşul s-a declarat impresionat de ce a găsit în Giuleşti şi are numai cuvinte de laudă la adresa suporterilor alb-vişinii. “Mă simt senzaţional la Rapid! Avem un colectiv senzaţional şi sînt convins că ne vom salva de la retrogradare. Iar fanii sînt fantastici! Dumnezeule! Nu am mai văzut asemenea suporteri în viaţa mea! Sînt unici!”, a spus Josl pentru FANATIK.RO.

134 de minute a jucat Josl pentru Rapid în returul de campionat

220.000 de euro este cota lui Josl pe transfermarkt.de

EXCLUSIV / Vin banii în Giuleşti! Rapid are un nou sponsor! 

Petrolul şi Dinamo în CUPELE EUROPENE? “Miercuri se DECIDE” 

STEAUA. Exclusiv / Anunţ OFICIAL! S-a decis VIITORUL lui Arlauskis 

 

Tags: