Life

Exclusiv. Drama trăită de “Bebeto” Laurențiu Reghecampf jr.: “În 8 luni, tatăl lui l-a văzut doar 10 minute”. Copilul a șters toate pozele cu Reghe de pe Instagram

”Bebeto”, adică Laurențiu Reghecampf jr., fiul antrenorului Craiovei și al impresarei Anamaria Prodan, trece prin momente sfâșietoare de când tatăl său a anunțat public că divorțează, motivul fiind apariția unei alte femei în viața bărbatului pe care puștiul în idolatriza.
12.10.2021 | 15:44
Exclusiv Drama traita de Bebeto Laurentiu Reghecampf jr In 8 luni tatal lui la vazut doar 10 minute Copilul a sters toate pozele cu Reghe de pe Instagram
Drama trăită de "Bebeto", în ultimul an! Din cel mai vesel și solar copil din lume, Rechecampf jr a ajuns să ia pastile ca să doarmă! Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Doar 13 ani! Atât are “Bebeto” Reghe jr.. E la o vârstă la care o ruptură definitivă între părinți, presărată cu scandal și iz de amantlâc, desfășurată în fața întregii țări, a prietenilor, a colegilor tăi ajunge să fie aproape imposibil de gestionat.

În ultimele opt luni, situația incertă dintre părinții săi, lipsa de stabilitate, dar – mai presus de toate – dispariția iubirii și a echilibrului din căminul familiei l-au transformat pe băiatul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf dintr-un copil vesel, fără griji, pasionat de sport, într-un puști introvertit, trist care a recurs la gesturi disperate pentru a-și întoarce tatăl din drum.

ADVERTISEMENT

”Bebeto” trece printr-o adevărată dramă

FANATIK a aflat că atât de mult l-au afectat separarea părinților și criza declanșată în familia lui încât imaginea cool și “atitudinea solară” pe care le remarcai la “Bebeto”, încă de la prima vedere, au fost înlocuite de apăsare, neliniște și o furtună interioară prin care sufletul unui copil nu ar trebui să treacă.

Laurențiu jr., băiatul Anei și al lui Reghe, s-a închis în el, are insomnii și, conform unui apropiat al familiei, a ajuns să ia pastile ca să adoarmă.

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK, Anamaria Prodan ne-a mărturisit că fiul ei “duce greu povara suferinței”, iar misiunea ei este să-l protejeze și să evite ca destrămarea familiei să lase urme de neșters în mintea și sufletul lui.

“În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a dezvăluit Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Laur Jr.: “Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța”

Condus de puritatea sentimentelor purtate tatălui pe care întotdeauna a spus că-l idolatrizează, Reghe jr. a fost principalul liant între părinții săi. A sperat întotdeauna că principalele persoane de atașament din viața lui vor trăi fericite până la adânci bătrâneți.

“Mama cu tata se iubesc foarte mult unul cu celălalt și se uită unul la celălalt ca la niște Dumnezei. Nu mai îmi băgați familia în subiectul acesta, vă rog și vă rog să credeți că familia mea este cea mai frumoasă familie din România. Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța. Tata nu a dat banii pentru femei niciodată, i-a dat pentru familie”, este mesajul tulburător transmis, în vara acestui an, de Reghe jr., după ce a aflat că este o chestiune de timp până când părinții săi vor semna actele de divorț.

ADVERTISEMENT

„Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. (…)

Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor”, mai spunea ”Bebeto”, în vară.

Lunile scurse, lipsa tatălui de acasă, apelurile fără răspuns și anunțul depunerii actelor de divorț l-au adus, însă, pe Bebeto față în față cu realitatea crudă, una de neînțeles pentru orice copil de 13 ani. Părinții lui nu mai formează un cuplu!

”Bebebo”, reacție dură la adresa tatălui său, Laurențiu Reghecampf

Acum două nopți, ”Bebeto”, tulburat de ceea ce se petrece între omul pe care l-a avut, timp de 13 ani, ca exemplu, a avut o postare tulburătoare pe contul său de Instagram, dar pe care, ulterior, a negat-o.

”Ai murit pentru mine, forever”, spunea Laurențiu Reghecampf jr. alături de o fotografie în care zâmbea, ca în zilele bune și pline de fericire, lipit de tatăl său. Câteva ore mai târziu, ”Bebeto” revenea cu un alt mesaj.

”Contul mi-a fost spart în această noapte, nimic din ce s-a scris nu e adevărat, nu e de la mine. Mi-am recuperat contul”, susținea puștiul a cărui inimă este, acum, țăndări, simțindu-se, probabil, trădat de omul care, timp de 13 ani, l-a alintat, l-a ținut în brațe și i-a zâmbit și pe care îl transformase într-un adevărat model.

Și, chiar dacă susține că i-a fost spart contul de Instagram, ”Bebeto” a luat o decizie care dovedește că, pentru el, povestea tatălui perfect pe care a trăit-o de la naștere și până acum câteva luni, este, deja, istorie.

”Bebeto” l-a șters pe Laurențiu Reghecampf

Până mai ieri, ”Bebeto” avea contul de socializare cât se poate de explicit cu privire la sentimentele nutrite pentru cel care îi este tată. Inimioare, zâmbete, declarații de dragoste, totul părea să demonstreze cât de puternică era legătura între cei doi Laurențiu.

Era tatăl lui, era modelul lui, iar juniorul nu ascundea niciodată acest lucru. Îl copia, juca fotbal la modul cel mai serios – puștiul fiind atacant la o academie și visa să joace la FCSB – și, pasionat de sport, practica și karate în paralel. Ba chiar, la fel ca și Reghe, se apucase de gătit, pasiunea antrenorului Craiovei pentru bucătărie nefiind un secret pentru nimeni.

Durerea de a-și vedea tatăl, până atunci perfect, în situația de a pleca din sânul familiei, simțindu-l mai departe ca oricând, cu întrebări la care nu are niciun răspuns, l-a determinat pe ”Bebeto” să mai ia o decizie care, cu siguranță, l-a făcut să sufere.

Așa că, din zecile de fotografii în care zâmbea alături de tatăl său și care erau postate alături de mesaje frumoase, pe contul lui Laurențiu Reghecampf jr. nu mai este… niciuna. Iar asta spune, pentru un tată, mai mult decât un plânset, mai mult decât o întrebare la care răspunsul nu poate fi dat pe înțelesul unui copil de doar 13 ani.

Laurentiu Reghecampf jr, instagram
Reghe jr. a șters toate pozele cu tatăl său, de pe Instagram. Sursă foto: captură Instagram

”Bebeto”, nedezlipit de Laurențiu Reghecampf

De-a lungul anilor, atât în show-urile TV în care făcea senzație cu candoarea și buna lui dispoziție, cât și în aparițiile publice, ”Bebeto” era nedezlipit de tatăl său.

Zâmbind de fiecare dată larg, Laurențiu Jr. își îmbrățișa tatăl, semn că relația dintre cei doi era lipicioasă și că, fără discuție, Reghe a fost un tată care știa să își apropie băiețelul.

Ba chiar, pentru că viața de antrenor al lui Reghe l-a purtat pe toate meleagurile, ”Bebeto” găsise soluția pentru a-și alina dorul de tatăl său, atunci când nu era lângă el sau nu puteau vorbi la telefon: își făcuse, la comandă, o husă de telefon cu poza lor, împreună.

”El este cel mai fericit când stă cu tatăl lui. El suferă dacă pierde tac-su, nimeni nu are voie să vorbească în casă”, spunea Anamaria Prodan, pentru Antena Stars, pe când filmau reality-show-ul în Dubai.

Iar declarația făcută de Anamaria Prodan, pe acest subiect, spune totul: o mamă care recunoaște că, în fapt, este, pentru fiul ei, pe locul al doilea atunci când, în ecuație, apare tatăl micuțului.

ADVERTISEMENT