Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Dumitru Dragomir cere schimbarea lui Vassaras: “Dacă-l mai ține Burleanu, e ceva necurat. O crimă! Când îi ai pe Crăciunescu, Porumboiu, Igna!” Video

Dumitru Dragomir a lansat un atac dur la adresa lui Kyros Vassaras la FANATIK SUPERLIGA și cere îndepărtarea urgentă a grecului din fruntea CCA.
28.04.2023 | 12:00
Exclusiv Dumitru Dragomir cere schimbarea lui Vassaras Dacal mai tine Burleanu e ceva necurat O crima Cand ii ai pe Craciunescu Porumboiu Igna Video
Exclusiv. Dumitru Dragomir cere schimbarea lui Vassaras Dacă-l mai ține Burleanu, e ceva necurat. O crimă! Când îi ai pe Crăciunescu, Porumboiu, Igna! Video
ADVERTISEMENT

Presiune uriașă în arbitrajul românesc în ultima perioadă, iar șeful CCA, Kyros Vassaras, este principalul vizat. Grecul este din ce în ce mai dur taxat pentru numeroasele erori comise de arbitri în ultima perioadă, inclusiv la Rapid – FCSB 1-0. Gigi Becali a contribuit și el la starea tensionată și a amenințat cu retragerea din fotbal dacă Vassaras nu va fi îndepărtat.

Mitică Dragomir vrea un șef nou la CCA și îndepărtarea lui Kyros Vassaras: “Crăciunescu, Porumboiu, Igna și alți trei-patru arbitri în țara asta”

Kyros Vassaras a încercat să răspundă cu o conferință maraton, de peste trei ore, dar mai degrabă a creat și mai multă animozitate. Asta în condițiile în care șeful CCA a evitat să vorbească despre erorile comise de arbitri și a preferat să prezinte aproape exclusiv faze în care s-au luat decizii corecte.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai lui Vassaras. “Oracolul” a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a cerut înlocuirea urgentă a grecului. A dat și trei variante de înlocuitori pe care Burleanu i-ar putea lua în calcul.

VEZI VIDEO MAI JOS

“Este o crimă având pe Crăciunescu, a arbitrat finală de Champions League, pe Igna, pe Porumboiu, și alți trei-patru arbitri în țara asta. Și să vină un arbitru de mâna a treia să ne dirijeze și să își bată joc de o nație întreagă.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, atac dur la Kyros Vassaras: “Dacă Burleanu îl mai ține pe ăsta… e ceva necurat”

Dacă era băiat deștept spunea ‘domnilor, arbitrii sunt oameni. Cu toții greșim, nu e nimeni perfect. Ne cerem scuze. Vom remedia tot, dacă au făcut cu bună știință îi vom sancționa dur’. Era liniște în toată presa românească. Da vii tu să ne prostești pe toți.

Noi românii ăștia suntem niște tâmpiți, care de o viață am muncit în fotbal. L-am slujit. Sub conducerea mea și a lui Mircea Sandu nu s-a greșit? Dar cum să astupi gunoiul? În permanență îl bagi sub preș. Dacă Burleanu îl mai ține pe ăsta, ori își împart… nu mai spun… ori e ceva necurat”, a declarat Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Cu doar cinci etape rămase de jucat în play-off, lupta pentru primele poziții rămâne foarte deschisă. De aici și miza uriașă pentru care se joacă, dar și presiunea care se pune pe arbitraje. Sepsi – Farul, Universitatea Craiova – FCSB și Rapid – CFR Cluj sunt meciurile programate în etapa a 6-a din play-off.

Farul este pe primul loc în SuperLiga cu cinci etape rămase de disputat. Avans de patru puncte față de CFR Cluj și 5 față de FCSB

Farul și-a mărit avansul după rezultatele din etapa precedentă, în care au reușit să învingă pe CFR Cluj. Echipa lui Gheorghe Hagi a acumulat 42 de puncte, patru mai multe decât locul 2, ocupat chiar de CFR Cluj. FCSB este pe locul 3 în SuperLiga, cu 37 de puncte. Iar Universitatea Craiova este pe 4, cu 35 de puncte. Rapid are 31, iar Sepsi 24.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT