Sport

Exclusiv. Dumitru Dragomir pune piciorul în prag la Craiova. Cine greșește în războiul Mititelu – Peluza Sud condusă de „Gogoașă”. Video

Dumitru Dragomir a intervenit în conflictul de la FC U Craiova și spune cine greșește în războiul dintre Adrian Mititelu și suporterii de la Peluza Sud.
08.02.2023 | 07:32
Exclusiv Dumitru Dragomir pune piciorul in prag la Craiova Cine greseste in razboiul Mititelu  Peluza Sud condusa de Gogoasa Video
Dumitru Dragomir îi recomandă lui Adrian Mititelu să fie diplomat în relația cu fanii. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Conflictul dintre patronul Adrian Mititelu și suporterii echipei FC U Craiova grupați în Peluza Sud e departe de a fi încheiat. Ba, mai mult, pare că ia din ce în ce mai mare amploare. După ce a închis stadionul la meciul de campionat cu U Cluj, Mititelu a anunțat noi măsuri dure dacă fanii vor continua să-l atace. În exclusivitate pentru FANATIK, patronul oltean a dezvăluit că a dat ordin ca echipa să fie scoasă de pe teren dacă la meciul cu Rapid din Giulești galeria va fi lăsată să intre în cadru organizat și îl va înjura pe el sau pe familia lui.

Dumitru Dragomir se implică în scandalul dintre Adrian Mititelu și galeria FC U Craiova: „Nimeni nu a câștigat cu mulțimile”

Fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și personaj care a avut de-a lungul timpului numeroase conflicte cu ultrașii echipelor din fotbalul românesc, Dumitru Dragomir și-a spus o părere avizată despre războiul izbucnit între Adrian Mititelu și Peluza Sud, condusă de Andrei Preda „Gogoașă”.

ADVERTISEMENT

Dragomir consideră că, deși are dreptate în principiu, Mititelu ar trebui să dea dovadă de diplomație și să încerce o împăcare cu fanii. Nu de alta, dar cu mulțimile nu a câștigat nimeni vreun război…

„În principiu, Mititelu are dreptate… Dar vreau să vă spun așa. Pe Pământul ăsta cât e el de mare, nimeni nu a câștigat cu mulțimile. Și el nu înțelege. Crede că dacă are bani poate să tăvălească și el pe oricine. Nu este așa. Ascultați-mă ce vă spun.

ADVERTISEMENT

Și ce dacă are dreptate? Trebuie să faci de așa natură în comportamentul tău să-i liniștești pe toți, dacă ești un bun conducător. Domnule, și pe mine mă înjurau, dar cu mine erau majoritatea prieteni, ei mai mult o făceau de spectacol.

E o prostie dacă face asta. Mulțimea nu o poți opri. Să nu uitați că mulțimile s-au dus și au aruncat în palatul prezidențial, l-au huiduit pe președinte, pe primul ministru… Sunt puțini 80 de oameni? Ați înnebunit? 80 de oameni au făcut revoluții pe pământul ăsta”, și-a început Dumitru Dragomir discursul la emisiunea „Profețiile lui Mitică”, realizată de Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Dumitru Dragomir, avertisment pentru conducerea Rapidului: „Pot să piardă meciul cu 0-3!”

Conducerea Rapidului, viitorul adversar al lui FC U Craiova în SuperLiga, a anunțat că nu se implică în treburile interne de la gruparea olteană și le va permite fanilor oaspeți accesul pe stadion la partida de vineri seara. O greșeală capitală, consideră Dumitru Dragomir, care e de părere că giuleștenii ar putea fi sancționați disciplinar.

„Ce să le facă Rapidul, dacă ăia cumpără bilet și intră înăuntru? Eu, dacă aș fi fost președinte la Ligă acum, i-aș fi pus să le vândă bilete printre ceilalți spectatori, nu să le dea un sector separat. Eu, dacă eram la Ligă, asta recomandam Rapidului. Și le interziceam… Alo, nu lăsați galeria acolo. Cine știe… Aruncă, fac ceva și se strică spectacolul. Am trăit și eu lucruri din astea.

ADVERTISEMENT

Dacă nu-i lasă grupați… Angelescu greșește dacă face asta, nu are experiență. Păi îi suspendă terenul 10 etape lui Rapid. Și le dă și meci pierdut cu 3-0. Nu e așa… Înseamnă că nu știe Regulamentul”, a sunat atenționarea fostului șef al LPF pentru conducerea giuleștenilor.

Dumitru Dragomir știe unde greșește Adrian Mititelu în conflictul cu fanii FC U Craiova

Discuția a revenit la Adrian Mititelu, iar sfatul lui Dumitru Dragomir pentru patronul lui FC U Craiova este să nu joace totul pe o poziție de forță, pentru că va avea numai de pierdut.

„Dar și Mititelu greșește. Domnule, nu trebuie să iei pe forță totul. Diplomația… Nu poți să fii conducător dacă nu ai diplomație. Dacă o face, o face în detrimentul lui”, spune Dragomir. „Credeți că o face?”, l-a întrebat moderarorul Horia Ivanovici. „O face, o face… Are sânge în instalație pentru așa ceva. Pentru rău…”, a răspuns imediat Mitică Dragomir.

Stați că nu e rău… Îi înjură familia, nu e chiar așa!”, nu s-a lăsat mai prejos Horia Ivanovici.

Însă Dumitru Dragomir a avut din nou replică: „Și dacă i-o înjură? Păi pe mine când mă înjura un stadion întreg, ce trebuia să fac? Trebuie să facă de așa natură încât să liniștească mulțimea, nu să o excite. Eu mă duceam în mijlocul lor, le spuneam un banc, le spuneam ceva, imediat îi linișteam. Sau asta cu dirijatul era pentru ei ceva frumos, râdea lumea.

Eu nu-l sfătuiesc pe Mititelu să facă așa ceva. În principiu, el are dreptate. Nu au mai fost vinovați acum el și cu fi-su… Să ne înțelegem… E treaba lui că și-a sacrificat familia și averea, nu e treaba spectatorilor. Așa cum e și treaba mea că am făcut legea. Pentru asta, îmi asum în jurăturile. Așa și el, își asumă înjurăturile. Că altfel, se dă deoparte și nu-l mai înjură nimeni.

Eu nu sunt de principiul că «dacă tu îmi dai o palmă, să bag cuțitul în tine». Nu, nu, nu… caută să îmbunătățești lucrurile. Păi ăsta nu e om și el, «Gogoașă» ăsta… Doamne, dacă într-o oră nu-l fac să fie cel mai bun prieten al meu… Nu neapărat să-l corup, dar este imposibil să nu fie sensibilizat un om. Și un criminal îl sensibilizezi. Și pe  un bolnav mintal îl sensibilizezi”,șia încheiat Dumitru Dragomir intervenția de la emisiunea „Profețiile lui Mitică” pe tema scandalului dintre Adrian Mititelu și suporterii FC U Craiova.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la...
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la khmerii roșii și Vietnam la războiul din Ucraina
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie....
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie. Durere fără margini
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din...
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din România
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!