Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Dumitru Dragomir, sigur că poate face pace între Kovacs și Hațegan: “În trei minute îi împac!”. Video

Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan sunt certaţi şi nu vor arbitra împreună meciul de titlu Farul - FCSB. Dumitru Dragomir este sigur că i-ar împăca pe cei doi în câteva minute.
18.05.2023 | 16:09
Exclusiv Dumitru Dragomir sigur ca poate face pace intre Kovacs si Hategan In trei minute ii impac Video
Exclusiv. Dumitru Dragomir, sigur că poate face pace între Kovacs și Hațegan În 3 minute îi împac!. Video
ADVERTISEMENT

Finala de titlu dintre Farul Constanţa şi FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Cele mai mari şanse de a conduce disputa le are Radu Petrescu, în condiţiile în care arbitrul de centru Istvan Kovacs şi arbitrul VAR, Ovidiu Haţegan, cei mai valoroşi “cavaleri ai fluierului”, sunt la cuţite.

Dumitru Dragomir, sigur că poate face pace între Kovacs și Hațegan: “Am împăcat eu duşmani care s-au alergat cu pistoalele ca să se împuşte”

Dumitru Dragomir a declarat la FANATIK SUPERLIGA că i-ar împăca în trei minute pe Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan. Fostul şef al Ligii Profesioniste consideră că Sebastian Colţescu ar fi trebuit delegat la această confruntare:

ADVERTISEMENT

“În trei minute îi împac! Asta ţine de diplomaţie. Am împăcat eu duşmani care s-au alergat cu pistoalele ca să se împuşte. Alţii, pe care îi spăla Valentin (n.r. Ceauşescu) cu furtunul, de sânge. 

Şi animalele se împacă, darmite oamenii. Sunt orgolioşi, sunt valoroşi amândoi, cel bolnav s-ar putea pune pe picioare şi vine puternic pe turnantă. Îi împaci profesional.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Eu l-aş pune pe Colţescu, este cel mai bun din România în acest moment”

O simplă discuţie şi gata. Fără să-i ameninţi cu ceva. Dar şi cu ameninţarea îi poţi împăca. Nu de arbitrii ducem lipsă. Eu l-aş pune pe Colţescu, este cel mai bun din România în acest moment.

Şi ce dacă arbitrează FCSB de două ori la rând? Eu spun că şi Radu Petrescu… Ce dacă a comis-o? Este un copil serios, să ştiţi. Toată lumea greşeşte, nu există arbitru să nu greşească. 

ADVERTISEMENT

Dacă eşti om, greşeşti. Convingerea mea este că cei care greşesc în camera VAR nu trebuie iertaţi. Înseamnă că sunt necinstiţi, nu fricoşi. Se înregistrează totul, ce vorbesc totul”, a spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

Istvan Kovacs, în camera VAR la Chindia – Voluntari

Istvan Kovacs a fost deja delegat în camera VAR la meciul dintre Chindia Târgovişte şi FC Voluntari, care se va disputa vineri, de la ora 20:00 şi care are implicaţii în lupta pentru locurile de baraj.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT