Sport

Exclusiv. Dumitru Dragomir vine cu o informație bombă despre Gigi Becali. „E un secret, dar pot să vi-l spun. Are ofertă de 25 de milioane de euro!” Video

Dumitru Dragomir vine cu o informație bombă despre Gigi Becali. Fostul președinte al LPF a dezvăluit un secret de familie al patronului roș-albaștrilor.
21.03.2023 | 13:29
Exclusiv Dumitru Dragomir vine cu o informatie bomba despre Gigi Becali E un secret dar pot sa vil spun Are oferta de 25 de milioane de euro Video
Dumitru Dragomir, informație bombă despre Gigi Becali. Fostul președinte al LPF a dezvăluit un secret de familie al patronului de la FCSB. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir vine cu o informație bombă de această dată care îl privește pe Gigi Becali. Fostul președinte al LPF a dezvăluit la PROFEȚIILE LUI MITICĂ un secret de familie al patronului de la FCSB, mărturisind că are o ofertă de 25 de milioane de euro pentru a ceda Palatul din Aleea Alexandru nr. 1 din București.

Dumitru Dragomir, informație bombă despre Gigi Becali: „Doi oameni de afaceri îi dau 25 de milioane de euro”

Dumitru Dragomir a revenit în forță într-o nouă ediție a emisiunii PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Fostul șef al fotbalului din România a dezvăluit că Gigi Becali are oferte din partea a trei ambasade pentru a cumpăra Palatul din Aleea Alexandru nr. 1 din București, imobilul uriaș situat în apropiere de Piața Victoriei.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Eu știu. E un secret de familie, dar pot să-l dau. A primit 23,5 de milioane de euro ofertă pe Palat. I-a dat o ambasadă pe care nu pot să o spun pentru că s-ar putea să deranjeze. Trei ambasade.

O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro”, a fost dezvăluirea lui Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, convins că Gigi Becali va primi 25 de milioane de euro pentru Palat: „Pământul e foarte scump”

Gigi Becali a lăsat de înțeles că ultima ieșire publică pe care a avut-o la începutul săptămânii după derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1 în prima etapă din play-off, va fi una dintre ultimele conferințe de presă pe care le va susține la Palat.

Deși este de părere că Becali nu va vinde Palatul, Dumitru Dragomir a precizat că omul de afaceri ar putea încasa până la 25 de milioane de euro dacă va ceda imobilul uriaș. „Nu se gândește să-l vândă. Nu știu ce-o fi zis slujitorul eu zic așa. Gigi Becali în afară de familie și țară totul e de vânzare.

ADVERTISEMENT

Toată lumea care are minte și care este negustor, ăsta este țelul. L-a cumpărat cu 7 milioane de euro și îl dă cu 25 de milioane de euro. Vă dați seama? Și ia 25 pentru că acolo pământul e foarte scump. Nu mai găsești pământ acolo”, a mai spus Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dumitru Dragomir îl laudă pe Gigi Becali: „A cumpărat cu 30 și îl dă cu 300”

Totodată, Dumitru Dragomir a dezvăluit că nu sunt puține reprezentanțele diplomatice care își doresc să intre în posesia Palatului deținut de Gigi Becali. „Oracolul din Bălcești” a făcut dezvăluiri despre negocierile pe care le-a purtat cu patronul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Știi câte ambasade ar vrea să aibă Palatul lui Gigi Becali. Sunteți nebuni? Păi în fața parcului, la 200 de metri de parc? Emiratele, Arabia Saudită, Bahrain nu știu de Qatar au bani mulți. Dacă a fost mai deștept ca noi? A cumpărat cu 30 de cenți metrul de pământ și îl dă acum cu 300? Ce să mai crezi de el?

Pe mine mă ruga cu 1 dolar. Acum 25 de ani. Eu aveam bani și mă ruga cu un dolar metrul. Exact aici unde am cumpărat acum cu 300”, au fost dezvăluirile lui Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Reacţia unui tânăr spectator la momentul Babasha de la concertul Coldplay:
Reacţia unui tânăr spectator la momentul Babasha de la concertul Coldplay: "Lipsă crasă de respect"
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o...
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o femeie! Fosta soţie a lui Borcea a spus tot
Țipete și scandal monstru! Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan:...
Țipete și scandal monstru! Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan: ”Te faci de râs în fața țării...”. De la ce s-a ajuns la un nou scandal de proporții
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său
Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt...
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt distruși de durere: ”Îmi va fi atât de dor”
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion...
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot, în Sectorul 3
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei...
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei doi: „M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva”