Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. ”E ridicol!”. Laszlo Dioszegi, replică acidă după acuzațiile de blat cu CFR Cluj. Ce primă a încasat Sepsi pentru calificarea în finala Cupei României. Video

Laszlo Dioszegi a negat cu vehemență la FANATIK SUPERLIGA acuzațiile de blat de la meciul Sepsi - CFR Cluj, din semifinalele Cupei României.
27.04.2023 | 17:23
Exclusiv E ridicol Laszlo Dioszegi replica acida dupa acuzatiile de blat cu CFR Cluj Ce prima a incasat Sepsi pentru calificarea in finala Cupei Romaniei Video
Exclusiv. E ridicol!. Laszlo Dioszegi, replică acidă după acuzațiile de blat cu CFR Cluj. Ce primă a încasat Sepsi pentru calificarea în finala Cupei României. Video
ADVERTISEMENT

Covăsnenii s-au calificat de o manieră entuziasmanTă în finală, învingând campioana cu 3-0 într-un meci în care au mai ratat două penalty-uri, iar clujenii au avut și un jucător eliminat.

Laszlo Dioszegi neagă acuzațiile de blat de la semifinala cu CFR Cluj

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a catalogat drept fabulații acuzațiile de blat de la întâlnirea cu CFR Cluj, din semifinalele Cupei României.

ADVERTISEMENT

”Cei care ne acuză de aranjamente, în primul rând nu mă cunosc pe mine și în al doilea rând eu consider că niciodată un meci nu se aranjează la 3-0 și mai iei și un cartonaș roșu să nu poți să joci în două partide atât de importante pentru ei.

E ridicol dacă cineva spune că și acum CFR a pierdut ca noi să le dăm punctele în campionat. Astea sunt niște fabulații. Acum două luni de zile noi am făcut 2-2 cu CFR, care nu a fost un rezultat bun nici pentru ei, nici pentru noi. Nici nu are rost să vorbim despre așa ceva”, a declarat Dioszegi.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Discurs motivațional și primă consisentă pentru finală

Finanțatorul grupării covăsnene a dezvăluit că jucătorii săi au avut o primă de aproape 40.000 de euro pentru calificarea în finala Cupei României și a povestit cum i-a motivat înaintea partidei cu CFR Cluj.

”Da, a fost o primă specială, băieții trebuiau motivați. În primul rând m-am dus eu înainte de meci în vestiar și am avut un discurs motivațional de două minute și ceva. A fost a doua oară, prima dată a fost cu FC U Craiova, dar văd că dă roade și probabil o să mă duc și înainte de finală. Înaintea finalei o să mai spun o singură propoziție.

ADVERTISEMENT

Jucătorii sunt foarte bine educați. Nu vorbim foarte des, nu ne întâlnim zilnic să discutăm, ne întâlnim doar acolo la stadion, ne salutăm, ne strângem mâna, dar niciodată nu analizez eu nimic cu ei, e treaba antrenorului. Când ne întâlnim la o friptură, atunci chiar se simte apropierea între mine și jucători.

Jucătorii au avut o primă de 37.500 de euro. Am promis o primă foarte mare fiindcă știm foarte bine că pentru câștigarea Cupei primim o sumă foarte frumoasă. Nu vreau să iau niciun cent din câștigarea Cupei, vreau să dau echipei și trebuia să stimulez acum să ajungem în finală”, a spus Dioszegi, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dioszegi și-a ales adversara pentru finală

Patronul lui Sepsi a dezvăluit motivul pentru care nu l-a demis pe antrenorul Cristiano Bergodi când echipa nu avea rezultatele dorite și a anunțat ce adversar își dorește în finala Cupei României.

”Am ajuns în finală, este un lucru foarte mare, dar ar fi frumos să și câștigăm. Degeaba ne ducem la Sibiu dacă nu luăm și trofeul. Avem un meci capital pe 24 mai. Pâinea de la noi din secuime are cartofi și este dintr-o făină bună, dar nu i-am dat lui Neluțu Varga, nici nu m-am întâlnit cu dânsul.

Continuitatea este foarte importantă la un club și învățăm și noi. Chiar dacă nu am schimbat foarte mulți antrenori, un lucru e clar: trebuie să avem răbdare. Dacă nu avem, schimbăm antrenorii în fiecare lună, dar nu vor exista rezultate.

Nu știu pe cine să îmi doresc în finală, ambele echipe au puncte slabe și puncte forte. Eu personal, pentru că se știe că nu suntem într-o relație foarte bună cu suporterii de la Universitatea Cluj, mi-aș dori să-i întâlnim pe ei”, a mai afirmat Laszlo Dioszegi, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT