Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „E rușinos pentru ei!”. Gigi Becali le bate obrazul lui Lăcătuș&Co: „Au lucrat aici și știu cum s-a făcut totul”. Video

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a atacat pe Marius Lăcătuș și pe celelalte foste glorii care susțin CSA Steaua București.
18.05.2023 | 08:38
Exclusiv E rusinos pentru ei Gigi Becali le bate obrazul lui LacatusCo Au lucrat aici si stiu cum sa facut totul Video
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu le uită pe gloriile care în opinia sa l-au trădat și susțin că CSA este adevărata Steaua. Patronul FCSB l-a atacat prin învăluire pe Marius Lăcătuș și pe celelalte legende ale Stelei care au lucrat la FCSB.

Gigi Becali, mesaj acid pentru gloriile Stelei care susțin CSA: „Ei știu tot cum s-a făcut!”

Gigi Becali apreciază că Adrian Ilie consideră că FCSB este continuatoarea Stelei și i-a transmis un mesaj în direct: „De exemplu, Adrian Ilie, bravo lui! Omul a avut demnitate și știe cine este Steaua, cine-i FCSB. Nu se duce acolo să facă Steaua”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Becali nu îi uită celelalte glorii care au câștigat o pâine la FCSB, iar acum sunt împotriva sa: „Știi care e treaba? Oamenii care fac lucrurile astea și mai ales oameni care au lucrat la FCSB, e rușinos pentru ei! Nu e rușinos de fapt că au lucrat, ci pentru că ei știu cum am luat, cum s-a semnat, cu generalii, știu tot cum s-a făcut!

Dacă ar avea dreptatea în ei, ar spune pe față: ‘Băi, eu n-am ce să caut acolo! Becali a dat bani, milioane și milioane și ne-a salvat. Acuma ce vreți?! Au semnat miniștri, generali, la revedere! Ce-s minciunile astea?!’. Așa ar fi”, a mai spus patronul FCSB, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj pentru fostele glorii ale Stelei: „Oricum vor fi înfrânți. Pierd timpul. Ce să cauți acolo?”

Gigi Becali consideră că proiectul CSA Steaua este sortit eșecului și are un mesaj pentru foștii mari jucători care îl susțin: „Dar nu vreau să vorbesc mai multe, că dup-aia iar intru în polemici și în ceartă cu ei. Nu mai vreau să intru în discuții! Numai că oamenii care se duc acolo și știu adevărul, e rușine pentru ei!

Și nu numai că e rușine, dar oricum vor fi înfrânți. Pierd timpul. Ce să cauți acolo? Că n-ai niciun fel de izbândă. Ce cauți?! Pentru ce faceți voi asta?!”.

ADVERTISEMENT

Atac și la Florin Talpan: „Ce să mai spun despre el? Păi nu știți și voi? Nu știți ce probleme de sănătate are?”

Gigi Becali a insinuat că Florin Talpan are anumite probleme de sănătate: „Ce să mai spun despre el. De Florin Talpan este păcat să vorbim. Știti de ce? E păcat, săracul are și el probleme de sănătate. Nu vezi cum vorbește, nu-ți dai seama?

Stai să facem și noi plângere, să vedem cum fac ei. Să vedem de ce, cum, pentru ce fac ei asta. Pentru ce mai dau ei două milioane? Îi aruncă, pentru ce aruncă banii? Să vedem cine răspunde acum.

ADVERTISEMENT

Talpan zicea că răspunde de ce a făcut, să vedem ce răspunde el, că Talpan zice el, dar apoi vine și spune că nu e vinovat aici. E vinovat cine a semnat ca să se facă ce vrea Talpan. Talpan o să zică ‘eu sunt jurist’. Ce vină are el săracul?”.

 FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT