Fotbal intern

FOTO/ Ei i-a dedicat golurile! Secretul lui Bogdan Stancu

Bogdan Stancu este într-o formă de zile mari, care se află într-o continuă ascensiune în ultimii trei ani. Totul, datorită iubitei sale Denisa care urmează să-i dăruiască o fetiţă şi...
15.10.2014 | 16:40

Bogdan Stancu este într-o formă de zile mari, care se află într-o continuă ascensiune în ultimii trei ani. Totul, datorită iubitei sale Denisa care urmează să-i dăruiască o fetiţă şi să-i devină soţie în mai puţin de un an.

Bogdan Stancu a marcat o dublă pentru România în Finlanda, care a asigurat trei puncte preţioase pentru naţionala pregătită de Victor Piţurcă. Chiar dacă nu mai marcase de aproape un an pentru prima reprezentativă, atunci cînd a punctat în poarta Greciei, la Atena, în barajul pentru Cupa Mondială din 2014, lui Stancu nu i-a mers deloc rău în toată această perioadă. Ba mai mult, “Motanul” a fost, constant, în ultimele sezoane, cel mai bun marcator din campionatul Turciei, indiferent că a jucat la Orduspor sau Genclerbirligi.

stancu 2a

Bogdan Stancu îi dedică golurile

Secretul formei bune pe care o traversează protagonistul de la Helsinki pare să ţină de viaţa privată, acolo unde îi merge chiar şi mai bine. Iar acest lucru se întîmplă de trei ani, din momentul în care a cunoscut-o pe Denisa. Chiar dacă a trecut ceva timp de cînd sînt împreună, cei doi sînt la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi şi petrec cît mai mult timp posibil unul în compania celuilalt. Faptul că jumătăţii sale i se datorează forma bună pe care o traversează, îl determină pe Bogdan Stancu ca aproape fiecare gol pe care îl marchează să-i fie dedicat celei care urmează să-i devină soţie.

stancu 3a

Se căsătoresc în 2015

Cuplul a stabilit nunta pentru anul 2015, dar înainte de acest eveniment se va mai consuma încă unul şi mai important în viaţa lor. Bogdan şi Denisa vor deveni pentru prima dată părinţi, avînd în vedere că jumătatea atacantului este gravidă şi urmează să-i dăruiască acestuia o fetiţă. “Bogdan a găsit liniştea şi fericirea pe care le visa, de care avea nevoie şi de aceea îi merge atît de bine şi pe terenul de fotbal. În acest moment el se consideră un om împlinit!”, au dezvăluit apropiaţii cuplului pentru FANATIK.RO.

8 goluri în 32 de selecţii pentru echipa naţională a reuşit Bogdan Stancu

39 de goluri are Bogdan Stancu în campionatul Turciei în trei sezoane

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: