Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Declarația care pune presiune maximă pe Gică Hagi în lupta la titlu: „Aș da 15 milioane de euro și l-aș lua acum! Nu sunt 3 în lume mai buni ca el”. Video

Fotbalistul care e cel mai tare din SuperLiga în acest moment. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, ar fi dispus să ofere 15 milioane de euro pentru puștiul de 17 ani.
20.03.2023 | 11:45
Exclusiv Declaratia care pune presiune maxima pe Gica Hagi in lupta la titlu As da 15 milioane de euro si las lua acum Nu sunt 3 in lume mai buni ca el Video
El e cel mai tare din SuperLiga. Alexandru Mazilu face senzație în tricoul Farului. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Adrian Mazilu este jucătorul momentului în SuperLiga. „Bijuteria” lui Gică Hagi de la Farul a înscris în ultima partidă, scor 2-1 cu Sepsi și a ajuns la a cincea reușită în tricoul „marinarilor” în campionat. Dumitru Dragomir s-a arătat cucerit de fotbalistul în vârstă de 17 de ani și a explicat la FANATIK SUPERLIGA motivul pentru care tinerii fotbaliști români nu fac pasul în fotbalul din Occident.

Adrian Mazilu, cel mai tare din SuperLiga în acest moment: „Aș da 15 milioane de euro și l-aș lua acum!”

Adrian Mazilu, la doar 17 ani, face senzație pentru echipa lui Gică Hagi. Convocat la naționala U19, tânărărul fotbalist este adesea comparat cu Octavian Popescu de la FCSB. Dumitru Dragomir a explicat în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA că în urma calculelor sale, Adrian Mazilu este printre cei mai buni fotbaliști din lume la categoria sa de vârstă.

ADVERTISEMENT

„Aș da 15 milioane de euro și l-aș lua acum! Am făcut un recensământ al fotbaliștilor sub 17 ani în lume. Nu sunt 3 mai tari decât el, inclusiv argentinieni și brazilieni. Talentele ies de unde nu te aștepți.

Dobrin dintr-un cartier al Piteștiului. Balaci dintr-o comună. Marele talente ale lumii au ieșit de te miri unde”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a explicat de ce tinerele talente din România nu reușesc să facă pasul în străinătate: „Aria de selecție este foarte mică”

Cu excepția lui Gică Hagi, Dumitru Dragomir consideră că fotbaliștii talentați din România nu reușesc să se impună în fotbalul european din cauza ariei mici de selecție, dar și din cauza faptului că apar târziu. Totodată, fostul președinte al LPF este de părere că strategia aplicată de cluburile mari din România este greșită și a dat exemplul Rapidului.

„Nu reușim să ne impunem pentru că aria de selecție la noi este foarte mică. În România, talentele mari care apar, apar târziu. Numai Hagi la 12, 13 ani. În momentul în care ai abecedarul și te duci la 16 ani la o echipă cum este Steaua sau Craiova, este foarte greu să te impui. 

ADVERTISEMENT

La Rapid este un fundaș central, Ignat îl cheamă, care pot să spun cu toată răspunderea că joacă la toate echipele de prima ligă, inclusiv la CFR Cluj, dar nu poate să joace la Rapid pentru că sunt bătrânii ăștia doi care țin echipa.

Rapid în loc să-l dea undeva să joace, l-au ținut rezervă, îl mai țin o jumătate de an și se curăță. Pot să pun că dacă între 17 și 20 de ani nu ai 75-80% din meciuri jucate și un surplus de antrenament la sală nu poți să ajungi mare fotbalist”, a mai spus Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, încântat de rezultatele lui Adrian Mutu la Rapid: „E de respectat ca antrenor”

Pe parcursul intervenției telefonice de la FANATIK SUPERLIGA, Dumitru Dragomir a vorbit despre derby-ul CFR Cluj – Rapid 2-2, în prima etapă a play-off-ului din SuperLiga. „Oracolul din Bălcești” a precizat că dacă Rapid ia campionatul un merit esențial îl are Adrian Mutu.

„A fost meciul frumos, degeaba vorbiți voi. Până la urmă și rezultatul echitabil întrucât Rapidul a ratat mai mult în final de meci decât CFR Cluj. Dacă ia campionatul sau vine pe locul 2, atunci e de respectat ca antrenor. Ca fotbalist a fost foarte respectat. Dacă nu, se mai amână.

Asta cu crescutul… tati! Nu te așteaptă nimeni în fotbalul mondial, nimeni să ai rezultate! Acum când are echipă bună ar trebui să aibă și rezultate deosebite, dacă nu ratau de la 11 metri putea să fie pe primul loc Rapid. Asta nu e vina lui Mutu pentru că nu antrenează ratările. La fotbal e posibil orice, orice. 

„Față de valoarea lotului Rapid este foarte sus”

Părerea mea este că față de valoarea lotului Rapid este foarte sus. Așa ca valoare de lot au locul 5-6. Categoric e meritul și lui Adrian Mutu. Numai că Rapid are 4-5 jucători destul de în vârstă și în momentul în care va cădea unul, va cădea patru.

E greu să înlocuiești când s-au învățat într-un joc. Convingerea mea este că Dan Petrescu prea repede a trecut în defensivă cu toate că au și ratat. A fost un joc, cel puțin mie mi-a plăcut”, a declarat Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT