Fotbal intern

SCANDAL la Craiova. Se VINDE CSU? “M-au şantajat în cel mai SĂLBATIC mod!”

UPDATE 27 iunie/ 17.10/ Adrian Mititelu a continuat atacul la adresa lui Mihai Rotaru, pe pagina sa de facebook, dar a ţinut să îi transmită un mesaj şi lui Vasile Şiman....
27.06.2015 | 17:03
SCANDAL la Craiova Se VINDE CSU Mau santajat in cel mai SALBATIC mod

UPDATE 27 iunie/ 17.10/ Adrian Mititelu a continuat atacul la adresa lui Mihai Rotaru, pe pagina sa de facebook, dar a ţinut să îi transmită un mesaj şi lui Vasile Şiman.

“NU A FOST O NEGOCIERE, CI UN ŞANTAJ! Oameni buni! Observ că în mod gresit s-a perpetuat ideea că între mine si Rotaru ar fi avut loc o negociere clasică, pentru preluarea de către subsemnatul a acţiunilor societăţii CSU..! Nimic mai fals ! Grupul criminal, în mod special Mihai Rotaru şi ukrainianul Vasile Şiman m-au şantajat în cel mai sălbatic mod cu putinţă. Precizez faptul că pentru toate aceste lucruri deţin dovezi certe pe care le voi face publice în curînd”

UPDATE: 26 iunie /21.00 / CS Universitatea Craiova a publicat pe site-ul clubului un comunicat în care infirmă posibilă preluare a echipei de către Adrian Mititelu.

“Universitatea Craiova a decis să răspundă articolelor apărute în presă privitoare la o ipotetică vînzare a echipei de fotbal către un personaj local.

Clubul nostru face precizarea că nimeni din conducere sau acţionariat, personal sau prin reprezentanţi, nu s-a întîlnit cu cineva avînd drept scop vînzarea echipei de fotbal Universitatea Craiova. În primul rînd pentru că nu şi-ar permite din punct de vedere moral, întrucît Universitatea Craiova este un bun al întregii comunităţi, al Olteniei, nu poate aparţine unui singur om. Şi mai ales unuia care nu a înţeles niciodată această stare de spirit specifică oltenilor, dar care a încercat să o confişte.

Proiectul renaşterii fotbalului craiovean are, aşa cum am precizat în repetate rînduri, drept principal obiectiv reînvierea spiritului alb-albastru. Redarea mîndriei şi demnităţii suporterilor olteni! Ori, în aceste condiţii, cum s-ar putea gîndi cineva, chiar şi ipotetic, că Universitatea Craiova ar putea fi vîndută celui care a făcut cel mai mare rău fotbalului craiovean? Cel care a mutat echipa din oraş, care a oprit proprii suporteri în drum spre Bucureşti, nepermiţîndu-le să intre în Ştefan cel Mare pentru a susţine echipa, care a dezafiliat, falimentat şi desfiinţat clubul. Cum ar putea fi aceasta calea spre performanţă, spre revenirea Băniei în elita fotbalului continental, acolo unde ne dorim cu toţii să ajungă?

Totodată, menţionăm că cele două tabele prezentate ca fiind top-secret puteau fi obţinute uşor de la instituţiile statului, companii de asigurări, companii de audit, frf, lpf etc.”

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 25 iunie / 13:55 / Adrian Mititelu nu se lasă! Şi continuă dezvăluirile despre tentativa lui Mihai Rotaru de a-i vinde CS U Craiova, anunţată în exclisivitate de fanatik.ro pe 16 iunie (vezi aici articolul!).

Adrian Mititelu a intrat în posesia unor documente care dovedesc că Mihai Rotaru a vrut să-i cedeze CS U Craiova. Este vorba de situaţiile contractuale ale tuturor jucătorilor aflaţi sub contract cu CS U Craiova, situaţii contractuale puse la dispoziţie de Rotaru lui Mititelu prin mandatarii celor două părţi. În tabelul jucătorilor seniori, publicat, ca şi restul actelor, de www.ediţie.ro, respectiv filele A şi B, se observă X-ul adăugat cu pixul în dreptul numelui jucătorilor pe care Adrian Mititelu nu îi mai dorea în lot. (vezi galeria foto!)

Adrian Mititelu precizează că accesul la acest fel de documente este limitat în cadrul oricărui club. Trei sau patru persoane au acces la asemenea date şi nu putea să le aibă decît de la Mihai Rotaru, “De la el am toate actele! Nu avea cum să mi le dea altcineva”, excluzînd din start orice dubiu cu privire la veridicitatea acestora. Ceea ce demonstrează, în opinia sa, existenţa negocierilor amintite.

**********************************************************************************************************************************

UPDATE. 17:01 / Contactat de FANATIK.RO,Vasile Şiman a recunoscut că îl cunoaşte pe Mihai Rotaru, dar că nu s-a pus problema să negocieze vreodată cu Adrian Mititelu sau cu un apropiat al acestuia în legătură cu CS U Craiova. Surprinzător, deşi nu a  fost întrebat, Şiman a dezvăluit că nu le-a dat celor de la FC U nici un document în timpul eventualelor discuţii!

“Îl cunosc pe Mihai Rotaru. Recunosc lucrul ăsta! Dar în viaţa mea nu am discutat cu Adrian Mititelu sau nu m-am întîlnit cu el sau cu vreun om de-al său să discut despre CS U Craiova. Nu le-am dat vreun document care să demonstreze că eu am vorbit cu ei despre informaţiile respective. Nu e adevărat!”, a mărturisit Şiman.

********************************************************************************************************************************

În urmă cu două săptămîni, Adrian Mititelu a anunţat pe pagina sa de Facebook că oamenii din anturajul lui Mihai Rotaru i-au propus vînzarea echipei CS U Craiova, iar în aceste condiţii şi-ar fi putut recîştiga dreptul de a face din nou fotbal în Oltenia.

La acel moment, Mihai Rotaru a negat pentru FANATIK.RO acest lucru, iar managerul clubului, Felix Grigore, a mărturisit într-o conferinţă de presă că nu este nimic adevărat din cele dezvăluite de către omul care s-a ocupat aproximativ 10 ani de destinele FC U Craiova.

Acum, surse din Bănie ne-au dezvăluit cine a fost omul care a negociat cu Mititelu şi apropiaţii acestuia în numele patronului CS U Craiova.

FANATIK.RO a aflat că patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a fost cel care ar fi purtat mai multe runde de negocieri în numele lui Mihai Rotaru cu oamenii lui Adrian Mititelu.

Vasile Şiman este un apropiat al lui Mihai Rotaru, iar transferurile lui Varga, Curelea şi Ferfelea la CS U au fost făcute acum doi ani de către patronul CS U la rugăminţile prietenului său de la Sportul Studenţesc.