Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Elias Charalambous, ironizat de Strizu: „N-are carte niciodată, dar joacă bine poker!”. Ce spune despre tensiunile cu Pintilii. Video

Leo Strizu l-a ironizat pe Elias Charalambous și a vorbit despre tensiunile dintre cipriot și Mihai Pintilii. Afirmații incendiare la Fanatik SuperLiga!
27.04.2023 | 08:00
Exclusiv Elias Charalambous ironizat de Strizu Nare carte niciodata dar joaca bine poker Ce spune despre tensiunile cu Pintilii Video
Exclusiv. Elias Charalambous, ironizat de Strizu N-are carte niciodată, dar joacă bine poker!. Ce spune despre tensiunile cu Pintilii. Video
ADVERTISEMENT

Leo Strizu a fost invitat la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Fostul antrenor de la FCSB a vorbit despre tensiunile dintre Elias Charalambous și Mihai Pintilii și l-a ironizat pe cipriot.

Leo Strizu, despre tensiunile dintre Elias Charalambous și Mihai Pintilii. Ironii pentru cipriot: „NU are niciodată carte”

Leo Strizu consideră că, deși se comportă precum un antrenor principal, Elias Charalambous nu îi poate lua fața lui Mihai Pintilii la FCSB. Înainte ca cipriotul să vină la echipă, actualul delegat i-a pregătit pe roș-albaștri, dar nu și-a putut exercita atribuțiile de antrenor deoarece nu are licență PRO.

ADVERTISEMENT

„Pe Pintilii nu îl mișcă nimeni de acolo. Oricine ar veni nu îl mișcă nimeni de acolo, de la FCSB. Depinde pe ce filieră a venit și cipriotul (n.r. – Elias Charalambous). E un lucru bun pentru cipriot.

Are ce să învețe de la Pintilii, își face carte de vizită și din punctul meu de vedere e un jucător bun de poker. Chiar dacă el nu are niciodată carte. E un jucător bun”, a declarat Leo Strizu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Strizu a vorbit și despre strategia pe care FCSB a abordat-o la derby-ul cu Rapid, pierdut în Giulești, scor 0-1. Fostul tehnician al roș-albaștrilor consideră că schimbările de la pauză s-au greșit și a explicat cum ar fi procedat.

„Eu în repriza a doua aș fi renunțat la un fundaș central. Pentru că Rapid n-a mai avut decât o situație în repriza a doua. Eu l-aș fi introdus pe Omrani, l-aș fi ținut pe Compagno și aș fi scos un fundaș central.

ADVERTISEMENT

Aș fi riscat. Ce mi-e 1-0, ce mi-e 2-0. Aș fi jucat om pe om și aș fi pus presiune pe Grigore și Săpunaru”, a adăugat fostul antrenor al vicecampioanei en-titre.

VEZI VIDEO MAI JOS

 

În următoarea etapă din SuperLiga, pe FCSB o așteaptă o nouă deplasare grea. Vicecampioana României va da piept pe „Ion Oblemenco” cu Universitatea Craiova, o echipă pe care nu a învins-o niciodată în acest sezon. Meciul e programat duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT