ADVERTISEMENT
Life

Exclusiv. Emily Burghelea, anunț despre numele fetiței. Cum se simte vedeta după ce a născut

Autor: Dan Suta | 09.04.2021 | 12:00
Exclusiv. Emily Burghelea, anunț despre numele fetiței. Cum se simte vedeta după ce a născut
Emily Burghelea a anunțat când va face public numele fetiței. Foto: Instagram

Emily Burghelea se simte extraordinar după ce a născut o fetiță perfect sănătoasă! Fosta finalistă de la Bravo, ai stil a mărturisit pentru FANATIK ce fel de senzații o încearcă acum, după ce a devenit mamă, și când vom afla numele bebelușei!

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a devenit mamă pentru întâia oară, pe cale naturală. S-a obișnuit din timp cu emoțiile și a încercat să nu se lase copleșită, chiar dacă în momentul în care și-a strâns pentru prima oară fetița în brațe s-a topit de iubire. Senzația a fost unică, așa cum se întâmplă cu toate femeile care își țin puiul în brațe pentru prima oară.

Vedeta ne-a mărturisit că se simte foarte bine după 24 de ore de travaliu, iar acum tot ce își dorește este să îi dedice tot timpul din lume micuței sale.

Emily Burghelea, primele declarații după ce a născut: „Micuța doarme la mine în brațe acum”

„Mă simt extrem de bine acum. Am născut natural și recuperarea este una mult mai ușoară. Sunt foarte fericită. Micuța doarme la mine în brațe acum”, ne-a declarat în exclusivitate Emily Burghelea de pe patul de spital, la scurt timp după ce a născut.

ADVERTISEMENT

„Este unică senzația. Am trăit cele mai frumoase clipe din viața mea”, ne-a mai spus frumoasa mămică.

Întrebarea care stă acum pe buzele tuturor este ce nume va purta fetița adusă pe lume de Emiliana. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil ne-a mărturisit când ar putea face public numele micuței, pentru care s-a consultat în mod îndelungat cu partenerul ei de viață.

emily burghelea
Emily Burghelea se simte bine după ce a născut. Vedeta e nedezlipită de fetița ei

Când va anunța numele fetiței

„Cred că la botez anunț numele fetiței”, ne-a mai spus Emiliana. Despre cum o va chema pe micuță, vedeta ne-a spus câte ceva în urmă cu câteva săptămâni, dezvăluind inițialele la care s-au gândit ea și logodnicul ei.

ADVERTISEMENT

„Încă nu am stabilit 100%. Avem o dezbatere cu privire la modul în care se scrie numele, dacă e cu un „E” sau cu doi de „E”, ne-a spus Emiliana la sfârșitul lunii ianuarie.

Emiliana a anunțat că a devenit mămică pe contul ei de Instagram, acolo unde a postat și o primă imagine cu bebelușa. Aceasta a cântărit 3,2 kilograme la naștere. Micuța a venit pe lume aseară, înainte de 23:00.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!