Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Era distrus! Mă uitam la el, îmi părea rău!”. Mihai Rotaru a trăit o dramă după înfrângerea cu FCSB. Video

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a dezvăluit că Mihai Rotaru era extrem de răvășit după o nouă înfrângere împotriva FCSB-ului.
01.05.2023 | 12:43
Exclusiv Era distrus Ma uitam la el imi parea rau Mihai Rotaru a trait o drama dupa infrangerea cu FCSB Video
Exclusiv. „Era distrus! Mă uitam la el, îmi părea rău!. Mihai Rotaru a trăit o dramă după înfrângerea cu FCSB. Video
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a intervenit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după înfrângerea care îi scoate pe „lei” definitiv din lupta la titlu. Fosta legendă a Craiovei Maxima a dezvăluit clipele grele prin care a trecut Mihai Rotaru.

Sorin Cârțu a dezvăluit discuția sfâșietoare cu patronul Mihai Rotaru după înfrângerea cu FCSB: „Supărat ca niciodată! A suferit”

Sorin Cârțu nu l-a recunoscut pe Mihai Rotaru după meci: „Am vorbit cu el după meci și nu știu… L-am întrebat așa și era distrus. Supărat ca niciodată! Au mai fost înfrângeri, dar parcă le-a suportat în alt fel. Mă uitam la el și era… chiar îmi părea rău de tot. 

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI

La fel cum îmi părea rău de mine, așa îmi părea și de el. Nu l-am mai văzut așa. Chiar vorbeam și îl întrebam dacă ne întânim astăzi: Nu, stau să-mi ling rănile! M-a mișcat. A suferit, absolut”.

Horia Ivanovici a dezvăluit și el că Mihai Rotaru a refuzat să intre în direct: „Am vorbit cu el înainte de emisiune și mi-a zis: Horia, știi cât te respect și pe tine. Astăzi nu pot să intru nicăieri! Nu pot să formez cuvintele”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, dezamăgit și îngrijorat: „Putem rata cupele europene”

Președintele Universității Cluj a explicat de ce dezamăgirea e atât de mare: „A fost o mare așteptare pentru toți partida asta. Am trăit-o intens și modul în care s-a pregătit toată lumea. Nu cred că o să renunțe. Ba chiar din contră. Cred că-l ambiționează mai mult așa. Îl știi și tu la fel de bine ca mine. Nu poate el să plece înfrânt. Niciodată nu cred! Nu acceptă o înfrângere. Pune mult suflet și iubește mult echipa și pe jucători. Cred că îi iubește prea mult”.

Cârțu a vorbit și despre lovitura de pedeapsă ratată de Andrei Ivan și de prestația de excepție a portarului FCSB: „Penalty-ul ăla trebuia uitat. Înainte a scos-o cu piciorul Târnovanu. Trebuia să intre în poartă de acolo din 2-3 metri. A fost o intervenție incredibilă! A apărat ăsta, a avut niște intervenții deosebite!”.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor e conștient că „leii” ar putea să rămână pe dinafară dacă Universitatea Craiova nu se impune în finala Cupei României: „Din păcate putem rata cupele europene. Mai sunt 12 puncte în joc și echipa nu are nevoie să cedeze. Ei au avut putere de luptă, ardoare, au dominat un adversar foarte greu. Așa ar trebui să fie toate meciurile. Numai să nu ne batem joc de ocazii, să fim mai concreți”, a mai spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce îi reproșează lui Istvan Kovacs: „A tergiversat prea mult”

Sorin Cârțu știe de ce acest meci era capital pentru Universitatea Craiova: „Nu sunt supărat pe jucători, ci pe ce ni se întâmplă. Asta putea să fie partida care ne putea lansa, dar noi avem un sezon întreg în care… în momentul ăsta suntem la niște deconturi pe o notă de plată cu un anumit consum care s-a făcut într-o perioadă. Culmea, cine a consumat nu e cu noi!”.

ADVERTISEMENT

Oficialul oltenilor are ceva să îi reproșeze și lui Istvan Kovacs: „N-aș vrea să intru în arbitraj. A tergiversat prea mult. I-a lăsat prea mult cu niște trageri de timp, a mai și iritat așa publicul, dar până la urmă ți-a dat două penalty-uri. Ce să mai apuci să comentezi? Dar e un arbitraj pe care și noi ni l-am dori să îl avem în deplasare. 

Când jucăm cu FCSB îl avem pe Kovacs, când mergem nu știu pe unde se fac experimente cu noi! Îmi aduc aminte data trecută când l-am criticat pe Radu Petrescu. Compagno a vrut să dribleze i-a dat cu capul în gură lui Bancu și a primit penalty! Adică n-am văzut o chestie de-asta rău intenționată”. 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT