Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali îi ia apărarea lui Florinel Coman după ce starul FCSB s-a înfuriat și a făcut un gest necontrolat „Era singur”. Video exclusiv

Gigi Becali a sărit în apărarea lui Florinel Coman după gesturile nervoase ale starului de la FCSB din înfrângerea cu Farul, scor 2-3.
23.05.2023 | 17:30
Gigi Becali ii ia apararea lui Florinel Coman dupa ce starul FCSB sa infuriat si a facut un gest necontrolat Era singur Video exclusiv
Gigi Becali i-a luat apărarea lui Florinel Coman după gesturile nervoase din partida cu Farul. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost cel mai bun jucător de la FCSB în partida pierdută cu Farul, scor 2-3, în urma căreia, echipa lui Gică Hagi a cucerit trofeul de campioană. „Șeptarul” roș-albaștrilor a fost extrem de afectat de revenirea „marinarilor” și a recurs la mai multe gesturi furioase pe parcursul jocului.

Gigi Becali i-a luat apărarea lui Florinel Coman după gesturile nervoase din Farul – FCSB 3-2: „El era singurul jucător”

Florinel Coman a cerut schimbare în finalul jocului cu Farul, deși nu a acuzat vreo accidentare. Cel mai în formă jucător de la FCSB a refuzat să mai participe la joc și le-a făcut semn celor de pe bancă să fie schimbat.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, după ce a protestat, dându-și apărătorile jos și așteptând o decizie de la margine, Florinel Coman a fost înlocuit cu Billel Omrani. Gigi Becali i-a luat apărarea jucătorului în vârstă de 25 de ani și a mărturisit că fotbalistul era nervos pe fondul jocului celorlalți coechipieri.

„El era la un moment dat singurul jucător pe teren. Noi nu mai aveam alt jucător decât pe el și s-ar putea Adrian Șut. Ăștia doi. Noi nu mai aveam alți jucători pe teren. Olaru, slab, praf. A primit mingi la mijlocul terenului pe care puteam să ieșim pe contraatac să dăm gol, numai că el a dat în aut pasa. 

ADVERTISEMENT

Florinel era supărat, avea nervi. La un moment dat venise în dreapta. Primește o minge acolo se învârte în loc, se bate cu doi și se întoarce cu fața spre centrul terenului să paseze la unul. Aveam timp să ne repliem. A și înjurat, am văzut pe buzele lui. ‘Bă, în aia a mea. Nu veniți la primit niciunul?’”, a dezvăluit Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman a fost extrem de nervos în finalul meciului Farul – FCSB 3-2

Gigi Becali a vorbit și despre ocazia pe care Florinel Coman a avut-o în finalul partidei, înainte ca Louis Munteanu să înscrie golul victoriei. „Șeptarul” roș-albaștrilor a depășit apărarea adversă și a șutat spre poartă, însă mingea a fost respinsă de Aioani.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB susține că Florinel Coman nu a primit susținere din partea colegilor, acesta fiind motivul pentru care a recurs la mai multe gesturi nervoase. „Deci Ovidiu Popescu, care am crezut că e războinic se ascundea de minge. De-asta cred că s-a supărat.

El rămăsese singur. (n.r. ocazia din finalul meciului) Dacă dădea 10 cm mai sus era gol și făceam noi 3-2. A zis: ‘Nu vă mai dau mingea, nu o mai pasez că și-așa dacă v-o dau o dați în afara terenului, nu mai pasați nimic. Mă duc de unul singur să câștig’. Cam așa a zis el atunci”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali regretă că i-a pus clauza de doar 5 milioane de euro lui Florinel Coman la FCSB

Recent, Florinel Coman și-a prelungit contractul cu FCSB pentru o perioadă de patru ani, iar Gigi Becali i-a stabilit o clauză de 5 milioane de euro fotbalistului din ofensiva roș-albaștrilor. Latifundiarul consideră că valoarea lui Florinel Coman se ridică în prezent la 10 milioane de euro.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Fără Florinel sunt mort. Să dea Dumnezeu să nu plece Florinel că dacă pleacă sunt terminat. Nu știu după. Eu vorbesc ce e acum. Dacă pleacă Florinel îmi iau promisiunea înapoi. (n.r. de ce nu îl declarați netransferabil?) Nu pot pentru că i-am pus clauză 5 milioane de euro. Dacă îmi bagă cineva 5 milioane în cont îl ia. 

„Când el făcea 3 milioane eu i-am pus clauza 5. Acum el face 10. Am pus clauza când făcea 2, îl dădeam și cu 2, dar acum nu l-aș da nici cu 10. Lasă omul în pace să-și facă viitorul. Măcar să dea cineva banii să-și facă el viitorul. O-i vedea. Îl trec pe Tavi Popescu în stânga că și așa acolo e postul lui”, a încheiat Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT