Oficial: Bicfalvi a semnat! “A fost cea mai bună ofertă pentru mine!”

Daniel Vlad    Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
07/07/2016, 10:51
Oficial: Bicfalvi a semnat! “A fost cea mai bună ofertă pentru mine!”

UPDATE 10:51 / Eric Bicfalvi a dezvăluit motivele care l-au determinat să aleagă oferta venită de la Tom Tomsk.

“Mă bucur pentru că am ajuns la Tom Tomsk. Băieţii de acolo sunt super, stafful la fel. Cu unii dintre ei mă ştiu din Ucraina, aşa că îmi va fi uşor să mă acomodez.

Am ales Tom Tomsk pentru că era cea mai bună ofertă pentru mine din toate punctele de vedere. Sper să fiu sănătos, asta în primul rînd, şi să joc bine.

Jucînd bine, pot speră la o echipa mai bună, la un contract mai bun şi la echipa naţională”, a spus Bicfalvi.

–––––––––––––––––––––––––

Eric Bicfalvi a ales să revină în sezonul trecut la Dinamo, toate acestea pentru a prinde lotul echipei naţionale a României ce a făcut deplasarea la Campionatul European din Franţa, dar lucrurile nu au stat aşa cum şi-a plănuit mijlocaşul.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo şi Steaua nu a intrat în planurile lui Anghel Iordănescu, iar la finalul sezonului trecut a ales să nu îşi mai prelungească contractul cu formaţia din “Ştefan cel Mare” şi să-şi caute un nou angajament în străinătate.

Salariu de 350.000 de euro

Deşi era principala ţintă a oficialilor din “Ştefan cel Mare” în această vară, FANATIK.RO a aflat că Eric Bicfalvi a fost “cucerit” de banii ruşilor şi a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Tom Tomsk, formaţie ce a promovat în prima ligă din Rusia. Mijlocaşul în vîrstă de 28 de ani va încasa un salariu de 350.000 de euro pe an, iar oficialii lui Tom Tomsk i-au pus o clauză specială în contract. Bicfalvi va primi un bonus de 5.000 de euro dacă va înscrie împotriva celor de Zenit, echipă antrenată de Mircea Lucescu.

Bicfalvi a evoluat pe parcursul carierei la Jiul Petroşani, Steaua, Gloria Buzău, Volyn Lutsk, Liaoning FC şi Dinamo. Pentru formaţia din “Ştefan cel Mare”, mijlocaşul a evoluat în 10 partide şi a înscris două goluri.

1.250.000 de euro este cota lui Bicfalvi, conform transfermarkt.com

Închide ×