Sport

EXCLUSIV / Eroul Stelei din Liga Campionilor îşi începe cariera de antrenor!

Ieşită de mulţi ani de pe  scenă fotbalului românesc şi ajunsă în liga a IV-a, Alexandria încearcă în această perioadă să iasă din anonimat! Deşi s-au purtat mai multe runde de...
04.07.2014 | 17:43
EXCLUSIV   Eroul Stelei din Liga Campionilor isi incepe cariera de antrenor
ADVERTISEMENT

Ieşită de mulţi ani de pe  scenă fotbalului românesc şi ajunsă în liga a IV-a, Alexandria încearcă în această perioadă să iasă din anonimat! Deşi s-au purtat mai multe runde de negocieri, primarul municipiului Alexandria a luat legătura cu un fost jucător emblematic al trupei roş-albastre pentru a-l aduce la cîrma echipei. Vali Badea va fi numit în funcţia de antrenor principal în următoarele zile, iar cel mai probabil i se va alătura un alt fotbalist din Ghencea, Sorin Paraschiv, într-o funcţie din conducere.

FANATIK.RO a discutat şi cu fostul atacant stelist despre acest subiect, Vali Badea recunoscînd că i s-a propus postul de tehnician al echipei din Alexandria. “Da, este adevărat, am avut o discuţie cu primarul, în care mi-a cerut un proiect de promovare pentru Liga a III-a. Sincer, şi eu îmi doresc să încep cariera de antrenor, plus şi pe Sorin Paraschiv mi-aş dori să îl iau cu mine, el mă poate ajuta mult cu jucători şi este şi un profesionist desăvîrşit”, a declarat Vali Badea pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Se pare că fostul mijlocaş, Sorin Paraschiv este şi el încîntat de propunerea pe care fostul său coleg din Ghencea i-a făcut-o. “Fotbalul din Judeţul Teleorman a fost la un nivel foarte scăzut în ultimii ani, iar lumea doreşte să vadă după mult timp echipa Alexandriei în ligile superioare! Am auzit de acest proiect, pe care primăria vrea să-l ducă la un nivel mult mai înalt decît este acum, iar omul potrivit pentru acest lucru este Vali Badea, de care sînt sigur că va face o treabă excelentă. Bineînţeles, eu îi voi fi alături şi îl voi ajuta, pentru că şi eu am început fotbalul la Alexandria şi ştiu că oamenilor le este dor de fotbal”, a spus şi Sorin Paraschiv pentru FANATIK.RO.