Exclusiv. Fanatik a aflat soarta lui Stanciu! De unde a primit oferte

George Heisu   
în Fotbal international
27/11/2017, 13:10
Exclusiv. Fanatik a aflat soarta lui Stanciu! De unde a primit oferte

“Telenovela” internaţionalului Nicu Stanciu la Anderlecht a ajuns la final! FANATIK.RO a aflat, în EXCLUSIVITATE, soarta mijlocaşului român care, deşi a fost cel mai scump transfer din istoria grupării belgiene, mai mult a fost ţinut pe bancă de ultimii antrenori, Rene Weiler şi Hein Vanhaezbrouck.VEZI DETALII AICI

Agentul jucătorului, Anamaria Prodan, împreună cu fotbalistul, au decis ca Stanciu să plece de la Anderlecht, fiind clar că nu va intra în vederile noului tehnician în viitorul prea apropiat. Pentru că este important ca fotbalistul să joace, Anamaria Prodan va merge vineri, 1 decembrie, la Bruxelles, pentru a discuta viitorul lui Stanciu.

Oferte din Anglia pentru Stanciu

Până luni, mai exista şansa ca Stanciu să mai beneficieze de şanse la gruparea belgiană, dar acum e sigur că “ruptura” se va produce în iarnă. Anamaria Prodan a mai precizat că va fi vorba de un împrumut la altă echipă, cu opţiune de cumpărare, şi că deja au apărut două oferte din Anglia pentru internaţionalul român.

Belgienii au plătit 8.8 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Stanciu de la FCSB în vara anului trecut, şi şi-au exprimat în repetate rânduri intenţia de a-l ceda la o altă formaţie. Mijlocaşul român a marcat un gol şi a oferit două pase decisive în acest sezon, după ce anul trecut a devenit campion cu Anderlecht.

Închide ×