Fotbal intern

EXCLUSIV FANATIK. Prima declarație a lui Devis Mangia după rezilierea contractului cu Universitatea Craiova

15.04.2019 | 16:53
Devis Mangia într-o conferință de presă. Prima declarație a italianului după ce și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova

Devis Mangia s-a despărțit de Universitatea Craiova, după meciul pierdut de gruparea din Bănie pe terenul celor de la FC Viitorul Constanța, scor 1-2, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano. Oltenii s-au îndepărtat de prima poziție, cea ocupată de CFR Cluj, iar oficialii echipei au decis să facă o schimbare.

Devis Mangia, prima declarație după rezilierea contractului cu Universitatea Craiova

FANATIK vă prezintă prima declarație a lui Devis Mangia după ce și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, iar antrenorul italian a dorit ca mesajul să fie redat integral așa cum a fost trimis către site-ul nostru. Mesajul acestuia a fost scris în limba română în semn de respect pentru fanii din Bănie.

“Multumesc Stiinta! Multumesc este prima vorba ce am invatat in Romania si eu cred ca e cea mai importante. Multumesc to the owner, multumesc conducere, multumesc toti angajatii clubului, o adevarata familia pentru mine; multumesc staff tehnic, multumesc staff medical, multumesc toti jocatori, it was a really pleasure to train everybody; multumesc “Grande” Gica, Cristescu, Costel, Florentina, Mihaela si Irinel si clar multumesc toti suporterii Stiintei. Continuate sa luptate impreuna pentru Stiinta! Forza Stiinta! Devis Mangia”, este mesajul lui Devis Mangia transmis prin intermediul FANATIK.

Devis Mangia se bucură alături de Mihăilă la finalul unui meci.

Corneliu Papură îi va lua locul lui Mangia

Locul lui Devis Mangia pe banca tehnică a Universității Craiova o să fie luat de Corneliu Papură, fostul fotbalist care a făcut parte din lotul echipei naționale a României la Campionatul Mondial din 1994 și care pregătea echipa a doua a oltenilor.

Devis Mangia a stat pe banca Universității Craiova în 82 de meciuri, iar oltenii au bifat 40 de victorii, 20 de remize și 22 de înfrângeri cu italianul la cârma echipei. Mai mult, Mangia a câștigat și Cupa României alături de Știința, după o pauză de 25 de ani, dar a pierdut Supercupa României în fața CFR-ului.

 

Tags: