Fotbal intern

“VREAU TITLUL, chiar dacă Steaua se duce în Ligă!”

Flavius Stoican a declarat că nu l-ar deranja faptul ca formaţia sa să nu ajungă în Liga Campionilor deşi ar termina pe primul loc la finalul sezonului. Scenariul este posibil deoarece Dinamo se...
02.10.2014 | 18:48
VREAU TITLUL chiar daca Steaua se duce in Liga
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a declarat că nu l-ar deranja faptul ca formaţia sa să nu ajungă în Liga Campionilor deşi ar termina pe primul loc la finalul sezonului. Scenariul este posibil deoarece Dinamo se află în insolvenţă şi nu are dreptul să participe în cupele europene.

“Mi-aş dori să terminăm noi pe primul loc, iar Steaua să se ducă în Liga Campionilor de pe locul secund. Aş fi bucuros că aş termina pe locul unu. Îmi doresc să fiu cît mai sus. Cota jucătorilor lui Dinamo a crescut enorm în ultima perioadă. Lazăr, Rotariu, Filip, Bilinski sînt certitudini, urmează să fie şi Nedelcearu. Mi-a plăcut foarte mult Matei în meciul cu Rapid. Mi-au mai plăcut Bilinki şi Alexe. Sînt doi jucători care sînt prieteni în afara terenului. Jucătorii ies pe teren după pauză ca şi cum ar fi ultimele 45 de minute din viaţa lor. Niciodată nu a existat rasism la Dinamo. Sînt discuţii, dar pozitive. Lazăr şi Matei ar putea face pasul către echipa naţională, dar depinde de selecţioner. Cordoş este stîlpul apărării lui Dinamo. Nu cred că există portar în România mai talentat ca Marc în ceea ce priveşte jocul cu piciorul. Dă o siguranţă incredibilă, loveşte mingea cu ambele picioare. La echipă e linişte, sîntem cu salariile la zi. Nu există nici o restanţă. Nici un cent! Vrem să terminăm cel puţin pe locul patru”, a spus Stoican la FANATIK SHOW, la Look TV.

ADVERTISEMENT

Referitor la partida cu CS U Craiova, Stoican a declarat: “Îl respect pe Cîrţu, cu el am debutat în prima ligă, dar asta nu înseamnă că nu vreau să-l bat. Va fi greu cu CS U Craiova, au făcut investiţii şi sînt sigur că vin să facă un meci mare cu noi. Toţi jucătorii îşi doresc să cîştige acest meci. Lumea va veni în număr mare la stadion. Există o rivalitate incredibilă. Nu mai putem juca pe Arena Naţională pentru că se schimbă gazonul. Cînd totul va fi gata, meciurile importante le vom disputa acolo”. 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!