Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Farul, situație fără precedent cu biletele înainte de derby-ul pentru titlu cu FCSB: „Asta e, n-avem alta!”. Video

Farul a explicat de ce FCSB nu a primit mai multe bilete. Cerere uriașă pentru meciul de titlu. Ciprian Marica l-a refuzat și pe Vivi Răchită
17.05.2023 | 15:11
Exclusiv Farul situatie fara precedent cu biletele inainte de derbyul pentru titlu cu FCSB Asta e navem alta Video
Exclusiv. Farul, situație fără precedent cu biletele înainte de derby-ul pentru titlu cu FCSB „Asta e, n-avem alta!” Video
ADVERTISEMENT

Farul joacă la Ovidiu meciul de titlu cu FCSB, iar stadionul e neîncăpător. Gheorghe Mustață a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că mii de suporteri ai FCSB ar putea să asiste la meci din parcare.

Farul închide subiectul biletelor la derby-ul de titlu cu FCSB: „Efectiv avem 900 de tichete!”

Ciprian Marica, acționarul minoritar al lui Farul, a ținut să lămurească odată pentru totdeauna scandalul biletelor:„Ce cale de întoarcere? Noi am oferit întotdeauna bilete adversarilor și le-am dat tot sectorul destinat oaspeților. Că ei își doresc mai mult, putem înțelege. 

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Și suporterii noștri își doresc mai multe bilete și am vrea să-i ajutăm mai întâi pe ei, dar capacitatea noastră este de 4.000 de locuri. 

Asta sunt toate biletele! Toate locurile din stadion. Sunt 2.600 de abonamente. Sunt 300 de bilete pe care le dăm adversarilor”, a mai explicat fostul mare atacant, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Marica a dezvăluit că Farul a pus în vânzare pentru constănțeni un număr extrem de mic de tichete: „Deci ne rămân efectiv 1.000 de bilete. Nici măcar, pentru că este zona tampon încă o sută. Efectiv avem 900 de tichete! Nu e că nu am vrea să le oferim tuturor”. 

Farul, poziție clară cu privire la bilete: „Ne place presiunea și tensiunea. Nu avem probleme din punctul ăsta de vedere”

Ciprian Marica vorbește din nou despre nevoia construcției unei noi arene: „E clar că are nevoie de un stadion Constanța. Cu cât echipa crește, cu atât oamenii își doresc să vină la stadion și să susțină echipa sau să fie împotrivă”.

ADVERTISEMENT

Oficialul „marinarilor” spune clar și răspicat că Farul nu încearcă să împiedice suporterii să vină la stadion: „Noi suntem foști jucători, ne place presiunea și tensiunea. Nu avem probleme din punctul ăsta de vedere.

Noi vrem să călim jucătorii să joace în condiții de presiune, de atmosferă frumoasă. Din punctul ăsta de vedere n-avem o problemă, doar că asta e capacitatea și n-avem alta”.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită nu a putut să facă nici el rost de bilete la Farul – FCSB: „L-am sunat și eu! Nu m-a rezolvat!”

Vivi Răchită a cerut și el bilete pentru finala de titlu, însă nu a putut face rost: „Normal că l-am sunat și eu! Am niște prieteni care stau în Constanța și voiau să cumpere bilete. Nu m-a rezolvat! Și am înțeles: Băi, Vivi, le-am dat atâtea, e zona tampon, avem 2.700 de abonați. Da, Cipriane, ai dreptate!”.

Fostul jucător al Stelei e convins că majoritatea își doresc ca Farul să câștige campionatul: „Vezi că tot fotbalul românesc, toți cei care vor normalitate o să țină cu voi, pentru că aveți o misiune extrem de dificilă. Sunt două cluburi manageriate total în opoziție. 

Unul cu bani, cu telecomanda la palat și altul cu manageri, cu centru de copii și juniori, cu normalitate”. 

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT