Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrea Compagno se tratează la „vraciul” Marijana Kovacevic. Mihai Stoica confirmă Fanatik: „Pe noi ne arde meciul cu CFR”. Update exclusiv

FCSB a suferit o pierdere uriașă înaintea meciului pentru titlu cu Sepsi. Unul dintre titulari nu va juca și ar putea pleca la „vraciul” Marijana Kovacevic la Belgrad.
09.05.2023 | 21:38
Andrea Compagno se trateaza la vraciul Marijana Kovacevic Mihai Stoica confirma Fanatik Pe noi ne arde meciul cu CFR Update exclusiv
FCSB a suferit o pierdere uriașă înaintea duelului cu Sepsi. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
09-05-2023
18:42

Andrea Compagno, out pentru FCSB - CFR Cluj. Când revine italianul

Mihai Stoica a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Andrea Compagno a plecat la Belgard pentru a se trata la „vraciul” Marijana Kovacevic. Italianul a suferit o ruptură la gambă, dar oficialul vicecampioanei susține că al doilea golgheter al SuperLiga va fi apt pentru partida cu Farul din penultima etapă.

„Da, accidentat (n.r. – Compagno). De duminică e la Belgrad. A început terapia, sunt şanse mici să fie cu CFR. Cu Farul, 100% e. Doar că pe noi ne arde meciul cu CFR”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

 

08-05-2023
10:59

Andrea Compagno are ruptură la gambă și ar putea fi indisponibil tot restul sezonului

Andrea Compagno va rata meciul decisiv pentru titlu al celor de la FCSB cu Sepsi, luni, 8 mai, de la ora 21:00 în etapa cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii. Horia Ivanovici a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că Elias Charalambous nu se va putea baza pe golgheterul roș-albaștrilor din actuala stagiune la meciul de pe Arena Națională. 

Din informațiile FANATIK, atacantul italian a suferit o ruptură la gambă, iar singura condiție să revină pentru restul meciurilor este să meargă la „vraciul” Marijana Kovacevic la Belgrad. În cazul în care Andrea Compagno nu ajunge în Serbia, sezonul este ca și încheiat. O pierdere uriașă pentru roș-albaștri, înaintea ultimelor meciuri din play-off, la finalul cărora se va decide campioana. 

FCSB se confruntă cu mari probleme înaintea meciului cu Sepsi, programat luni, 8 mai, de la ora 21:00 pe Arena Națională. Andrea Compagno, golgheterul roș-albaștrilor, nu va juca în meciul extrem de important al echipei finanțate de Gigi Becali pentru titlu.

FCSB, pierdere uriașă înaintea meciului cu Sepsi: „100% nu joacă”

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a anunțat în direct și în exclusivitate că Andrea Compagno va fi indisponibil pentru partida cu Sepsi. Elias Charalambous a anunțat la conferința de presă premergătoare partidei că atacantul a acuzat probleme.

ADVERTISEMENT

„Avem și o exclusivitate marca FANATIK, Compagno nu joacă astăzi o informație de ultimă oră pe care putem să o oferim în proporție de 100%. Vârful puternic și valoros al FCSB-ului nu va juca astăzi. Cresc șansele lui Sepsi pentru surpriză.

Are dureri, a încercat și astăzi să se antreneze, dar nu a putut”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA. FCSB se află la șase puncte de liderul Farul, însă roș-albaștrii mai au de jucat cu Sepsi. Cu un pas greșit împotriva covăsnenilor, șansele echipei antrenate de Elias Charalambous la cucerirea titlului vor scădea dramatic.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Probleme mari pentru FCSB, Andrea Compagno ar putea pleca la „vraciul” Marijana Kovacevic la Belgrad: „O nouă veste bună pentru Gică Hagi”

Andrea Compagno, unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB-ului în actuala stagiune, se confruntă cu probleme serioase și ar putea ajunge pe mâna „vraciului” Marijana Kovacevic în Serbia. Este o nouă veste bună pentru Gică Hagi în lupta pentru titlu după rezultatul de egalitate dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, scor 1-1.

„Probabil că va pleca la Marijana la Belgrad așa cum s-a întâmplat și cu alți jucători. O nouă veste bună pentru Gică Hagi. Curg veștile bune pentru Gică Hagi după 1-1 ieri. Compagno, unul dintre gurile de tun ale FCSB-ului din păcate pentru spectacolul acestui campionat nu va putea fi folosit și dacă pleacă la Marijana sunt probleme.

ADVERTISEMENT

Înseamnă că s-ar putea să nu fie doar etapa asta. Nu pierdere mare, ci uriașă. Informație verificată 100%. Compagno nu va juca diseară și nu știm cât va fi indisponibil”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Elias Charalambous, îngrijorat de situația lui Andrea Compagno

Elias Charalambous a anunțat că Andrea Compagno a acuzat probleme la picior. Este a doua mare pierdere suferită de FCSB după cea a lui Malcom Edjouma. În afară de Sepsi, FCSB le mai înfruntă până la finalul sezonului pe CFR Cluj, Farul și Rapid.

ADVERTISEMENT

„Vom vedea care e situația lui Andrea. Compagno are o problemă la picior. Vom vedea mâine (n.r. azi) dacă va fi apt. Situația lui Edjouma o știți, este out. În rest, toți sunt disponibili pentru mâine”, declara Elias Charalambous, la conferința de presă.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT