Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. FCSB pregătește o plângere penală împotriva CSA Steaua. Gigi Becali: ”Cineva trebuie să răspundă! Pentru ce dau milioane de euro?”. Video

Gigi Becali a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că vrea să facă plângere penală împotriva CSA Steaua, deoarece nu i se pare normal ca MApN să cheltuie bani la fotbal.
16.05.2023 | 14:05
Exclusiv FCSB pregateste o plangere penala impotriva CSA Steaua Gigi Becali Cineva trebuie sa raspunda Pentru ce dau milioane de euro Video
Exclusiv. FCSB pregătește o plângere penală împotriva CSA Steaua. Gigi Becali Cineva trebuie să răspundă! Hai să vedem
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB este deranjat de faptul că echipa armatei a avut un buget de două milioane de euro într-un sezon în care nu avea drept de promovare, dar și de faptul că în clubul care este considerat unitate militară intră jucători străini.

Gigi Becali vrea să facă plângere penală împotriva CSA Steaua

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a dezvăluit că pregătește o plângere penală împotriva CSA Steaua prin care să se justifice de ce se cheltuie bani cu această formație.

ADVERTISEMENT

”Stai să facem și noi plângere, să vedem cum fac ei. Să vedem de ce, cum, pentru ce fac ei asta. Pentru ce mai dau ei două milioane? Îi aruncă, pentru ce aruncă banii? Să vedem cine răspunde acum.

Talpan zicea că răspunde de ce a făcut, să vedem ce răspunde el, că Talpan zice el, dar apoi vine și spune că nu e vinovat aici. E vinovat cine a semnat ca să se facă ce vrea Talpan. Talpan o să zică ‘eu sunt jurist’. Ce vină are el săracul?”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Becali, nemulțumit că CSA Steaua cheltuie bani pentru aducerea de jucători străini

Finanțatorul FCSB, care s-a distrat pe seama înfrângerii ”militarilor” în meciul cu Dinamo, este deranjat de faptul că CSA Steaua a achiziționat jucători străini și vrea să știe cum au putut aceștia să intre într-o unitate militară, așa cum este clubul din Ghencea.

”Acolo e sat fără câini. Când e echipa primărie, e adevărat că spune că ‘nu mă bag eu’, dar primarii comandă. La toate echipele alea primarii comandă, au un stăpân totuși, dar la ăștia e sat fără câini, acolo cică e armata. Care armată, mă? 700 de generali și de miniștri?

ADVERTISEMENT

Acolo fiecare dă cum dă, 5.000, 7.000, ia negri. Acolo trebuie să fie români că e unitate militară. Hai să vedem cum fac ei de vin străini în unitate militară, vin africani. Ce caută acolo? E secret militar. Ce caută ei să ia bani de la unitatea militară. Ei străinii și africanii.

Nu o să cerem să știm cum s-au cheltuit banii, ci de ce se cheltuie. Care e oportunitatea, că așa a cerut ministrul ăla de atunci. A întrebat el care este oportunitatea și ei au spus că s-ar pierde nu știu ce, o siglă. Și ce faci cu sigla? Fac altă siglă, desenez”, a mai spus Gigi Becali, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT