ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Sînt DISCUŢII între cluburi, iar EU VREAU la Steaua”

Mijlocaşul clubului Pandurii Tg Jiu, Paul Anton, cel pe care Laurenţiu Reghecampf i l-a recomandat steliştilor să fie jucătorul care ar trebui în opinia lui să îl înlocuiască pe Pintilii în...
Autor: Daniel Vlad | 05.06.2014 | 14:10

Mijlocaşul clubului Pandurii Tg Jiu, Paul Anton, cel pe care Laurenţiu Reghecampf i l-a recomandat steliştilor să fie jucătorul care ar trebui în opinia lui să îl înlocuiască pe Pintilii în Ghencea a mărturisit pentru FANATIK.RO că ar fi încîntat dacă cele două cluburi s-ar înţelege asupra  transferului său la Steaua

ADVERTISEMENT

Salut, Paul! Reghecampf a mărturisit că ai fi soluţia perfectă pentru înlocuirea lui Pintilii la Steaua, cum comentezi?

– Îţi dai seama că mă simt măgulit şi onorat. Eu am un respect enorm pentru Laurenţiu Reghecampf deoarece dînsul a fost omul care m-a promovat şi avut încredere în mine la Gloria Bistriţa, pe vremea în care domina sa a antrenat această echipă.

Tu ştii ceva despre un eventual transfer în Ghencea?

– Cu mine personal încă nu a discutat nimeni oficial. Impresarul meu este Lucian Marinescu şi i-am spus să mă anunţe doar cînd este ceva sigur. Vreau să mă concentrez sută la sută doar la treaba mea de la Pandurii, nu vreau să îmi stea mintea la un club sau altul dacă nu ştiu încă nimic sigur. Totuşi, din cîte am auzit şi eu, se pare că sînt la această oră discuţii doar între cluburi, însă, îţi repet, cu mine personal nu a discutat nimeni oficial.

ADVERTISEMENT

“M-aş bucura să îl înlocuiesc din nou pe Pintilii”

Ce ar însemna pentru tine dacă în cele din urmă ai ajunge la Steaua?

– Sînt onorat după ce am citit că mă doreşte la Steaua şi noul antrenor al echipei, Costel Gîlcă. Eu l-am înlocuit o dată pe Pintilii, atunci cînd am venit în locul lui de la Gloria Bistriţa, şi ar fi şi mai încîntat dacă această mutare s-ar întîmpla şi la Steaua.

Consideri că este un pas înainte transferul tău la Steaua şi nu în străinătate?

– Aş mînia pe Dumnezeu dacă nu aş recunoşte că aş fi încîntat să joc la cea mai titrată echipă din fotbalul românesc. Cine crezi că nu îşi doreşte să joace în Liga Campionilor? Îţi spun eu că toţi fotbaliştii îşi doresc să joace în Liga Campionilor şi la echipa naţională a ţărilor lor.

ADVERTISEMENT

“Mai am contract cu Pandurii încă doi ani”

Care este actuala ta situaţie contractuală la Pandurii?

– Mai am contract doi ani. Nu sînt disperat să plec de la această echipă, însă dacă cele două conduceri s-ar înţelege asupra unui preţ de transfer atunci aş fi încîntat să joc la Steaua.

Se aude că Eugen Pîrvulescu pleacă de la Pandurii. Este o pierdere?

– Sper să nu plece, deoarece dînsul a făcut lucuri bune la această echipă împreună cu Marin Condescu,

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT