ADVERTISEMENT
Sport

Exclusiv. Florin Belu, finul lui Nuțu Cămătaru, eliberat din arest. “Toate acuzațiile la adresa lui au fost anulate”

Autor: Bogdan Solomon | 23.04.2021 | 22:59
Exclusiv. Florin Belu, finul lui Nuțu Cămătaru, eliberat din arest. “Toate acuzațiile la adresa lui au fost anulate”
Finul lui Nuțu Cămătaru a fost eliberat din arest. Sursa foto: Facebook

Reținut pentru 30 de zile într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunii de viol, Florin Belu, locotenent al clanului Cămătaru și finul lui Nuțu, a fost eliberat din arest preventiv, după ce presupusa victimă și-a retras plângerea.

ADVERTISEMENT

Inițial, aceasta susținea că interlopul a păcălit-o propunându-i să colaboreze în vederea filmării unui spot publicitar pentru o companie imobiliară și, odată ajunsă la adresa indicată (n.r. un apartament din București prezentat ca model pentru reclama respectivă), ar fi agresat-o sexual.

În cursul zilei de joi, 22 aprilie, magistrații Judecătoriei Sector 1 București au respins cererea de prelungire a arestului preventiv. Decizia poate fi, însă, contestată în termen de 48 de ore.

ADVERTISEMENT

Finul lui Nuțu Cămătaru a fost eliberat din arest, după ce presupusa victimă și-a retras plângerea

Clientul meu a fost eliberat și toate acuzațiile la adresa lui au fost anulate”, a declarat avocata Flavia Teodosiu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Flavia Teodosiu, avocata lui Florin Belu. Sursa foto: magnanews.ro
Flavia Teodosiu, avocata lui Florin Belu. Sursa foto: magnanews.ro

În temeiul art. 237 din Codul de procedură penală respinge ca neîntemeiată propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 Bucureşti.

ADVERTISEMENT

În temeiul art. 242 alin. 1 din Codul de procedură penală revocă măsura arestării preventive dispuse faţă de inculpatul BELU FLORIN-IOAN, pentru săvârşirea infracțiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 Cod penal, în prezent arestat preventiv în Arestul DGPMB, în baza mandatului de arestare preventivă cu nr. 13/U.P. emis la data de 03.03.2021 de către Judecătoria sectorului 1 Bucureşti, urmare a retragerii plângerii prealabile a persoanei vătămate.

Dispune punerea în libertate a inculpatului BELU FLORIN-IOAN, de sub puterea mandatului de arestare preventivă cu nr. 13/U.P. emis la data de 03.03.2021 de către Judecătoria sectorului 1 Bucureşti, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză, de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri.

ADVERTISEMENT

În temeiul art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată în camera de consiliu, astăzi, 22.04.2021”, se arată în hotărârea instanței.

Florin Belu are o avere impresionantă. Imobilul în care locuiește este cotat la 2 milioane de euro

Florin Belu (46 de ani)  adoră obiectele de artă și băuturile scumpe, are o colecție impresionantă de mașini de epocă, iar apartamentul în care locuiește valorează aproape 2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, umblă vorba prin târg că finul lui Nuțu Cămătaru a încercat să cucerească mai multe vedete din showbizul românesc, printre care și Andreea Raicu. Din păcate pentru el, fosta prezentatoare TV l-a refuzat, însă, categoric.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1