Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Florin Talpan a anunțat singura condiție ca FCSB să joace în Ghencea. „Eu le semnez mâine contractul”. Video

FCSB poate juca în Ghencea! Florin Talpan dă undă verde echipei lui Gigi Becali. Ce condiție trebuie să îndeplinească însă latifundiarul din Pipera.
30.03.2023 | 15:00
Exclusiv Florin Talpan a anuntat singura conditie ca FCSB sa joace in Ghencea Eu le semnez maine contractul Video
Exclusiv. Florin Talpan a anunțat singura condiție ca FCSB să joace în Ghencea. „Eu le semnez mâine contractul” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB poate juca în Ghencea! Florin Talpan a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit că nu are o problemă ca echipa lui Gigi Becali să evolueze pe stadionul Steaua. Juristul CSA cere însă o sumă colosală pentru ca acest lucru să se întâmple.

FCSB este primită în Ghencea de CSA Steaua! Ce vrea în schimb Florin Talpan: „Să plătească și de mâine să vină să joace”

FCSB n-a mai jucat în Ghencea din 22 martie 2015, când antrenor era Constantin Gâlcă, iar roș-albaștrii o învingeau pe Viitorul cu scorul de 4-1. La capătul acelui sezon, echipa lui Gigi Becali a reușit să cucerească și ultimul titlu din istorie.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Spuneați ceva mai devreme despre datoria istorică pe care ar avea-o Gigi Becali de 37 de milioane de euro?) Să îi plătească și de mâine să vină să joace în Ghencea! (n.r. – este definitivă decizia?) Nu este definitivă, dar el a fost notificat să plătească acea datorie. Dar vor urma dosare și nu e nicio problemă. Nu va scăpa de lucrul acesta”, a declarat Florin Talpan în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Florin Talpan atacă Federația: „Din cauza lui Burleanu s-a ajuns aici”

Într-un acces de furie, Florin Talpan a vorbit și despre promovarea în SuperLiga a secției de fotbal de la CSA Steaua. Juristul nici nu concepe asocierea cu un privat și cere în continuare răspicat schimbarea Legii Sportului.

ADVERTISEMENT

„Dar mă întreb și eu oare în țara asta, așa cum s-a desființat toată industria, așa încercăm să desființăm și să dăm unui privat acest brand uriaș Steaua București? Îl dăm și pe ăsta la un privat? Să îl zăpăcim și pe ăsta, să îl dăm pe doi bani?

(n.r. – pentru a jucat în Liga 1 e nevoie de acea relaționare cu un privat) Nu e adevărat! De ce trebuie să ne oblige FRF să ne asociem noi cu un privat? De ce să dăm acest brand uriaș unui privat? Cine vrea să vină să investească la Steaua să vină sponsor, dar nu să aibă putere de decizie aici. Nu va avea niciodată! Peste cadavrul meu!

ADVERTISEMENT

Nu se mai poate! Nu ne asociem cu nimic. Noi suntem Steaua București și mergem așa în continuare. (n.r. – și veți juca doar în Liga 2). Nu! Dacă vom termina pe locul 1 vreau să îl văd pe domnul Burleanu că ne interzice lucrul ăsta. Nu vreau să jignesc, dar din cauza lui s-a ajuns aici.

Gigi Becali profită de pe urma acestui brand cu ajutorul FRF. Eu am notificat Federația. Trebuia să dispună măsuri în 2018, să îi retrogradeze în Liga 4, Liga 5, cât o fi”, a adăugat juristul Clublui Sportiv al Armatei Steaua.

ADVERTISEMENT

Reacții la cald după intervenția furibundă a lui Talpan: „Cum să mă facă becalist, că am luat brânză?!”

Valeriu Răchită și Alin Buzărin au fost extrem de revoltați după intervenția telefonică a lui Florin Talpan. Fostul fundaș al Stelei s-a rezolvat teribil când, pe parcursul dialogului, juristul CSA l-a acuzat că o susține pe FCSB.

„Nu a fost la proces s-a uitat la emisiune. Cum poți să spui că dacă plătește datoria joacă în Ghencea? Cât te costă mentenanța la stadion pe lună? 100 de mii de euro! Din banii noștri! Dacă ai aduce 2-3 echipe să joace ți-ai lua banii și n-ai mai plăti din bugetul statului mentenanța. Cum să mă facă becalist, că am luat brânză?!”, s-a revoltat Vivi Răchită.

„Dramatic e altceva. Am ascultat o jumătate de oră un ofițer, un colonel al justiției Armatei române exaltându-se, sărind de la una la alta, enervându-se”, a complat Buzărin.

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT