Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Florin Talpan, dezvăluiri incredibile. „M-au amenințat cu moartea! Totul din cauza lui Gigi Becali” Video

Florin Talpan a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre decizia ÎCCJ, spunând că din cauza lui Gigi Becali şi Dumitru Dragomir a primit ameninţări cu moartea.
30.03.2023 | 12:23
Exclusiv Florin Talpan dezvaluiri incredibile Mau amenintat cu moartea Totul din cauza lui Gigi Becali Video
Suporterii Stelei sunt alături de Florin Talpan în conflictele juristului cu șefii CSA Steaua. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Înalta Curte de Casaţie Justiţie a trimis spre rejudecare procesul privind palmaresul Stelei. Cei de la FCSB au exultat după această decizie, însă cei de la Clubul Sportiv al Armatei susţin că vor câştiga.

Florin Talpan, dezvăluiri incredibile: “Nu au câştigat absolut nimic şi nu vor câştiga nimic”

Juristul celor de la CSA Steaua, Florin Talpan, a avut o intervenţie furtunoasă în emisiunea FANATIK SUPERLIGA, spunând că din cauza lui Gigi Becali a început să primească ameninţări cu moartea:

ADVERTISEMENT

“Ei nu au câştigat absolut nimic. Prin această decizie doar le-a mai dat un răgaz şi se mai amână procesul privind recuperarea prejudiciului pentru folosirea frauduloasă a mărcii. Şi o vom recupera. Nu trebuie să se bucure.

Nu au câştigat absolut nimic şi nu vor câştiga nimic. Haideţi să aşteptăm motivarea, că eu sunt convins că bucuria lor va fi fără niciun efect. V-am spus că vom câştiga şi nu au nicio şansă. Judecătorii de la Înalta Curte şi de la Curtea de Apel nu au cum să treacă cu vederea.

ADVERTISEMENT

“M-au ameninţat cu moartea. Totul din cauza lui Gigi Becali”

Se va duce la Curtea de Apel. Palmaresul din 1947 până în 1998 aparţine Clubului Sportiv al Armatei. Acea perioadă de cinci ani nu este în aer. A aparţinut Asociaţiei Steaua, deci acea perioadă nu mai există.

Toţi jurnaliştii spun că este în aer. Nu este în niciun aer. Domnule Răchită, dumneavoastră nu aţi jucat la Steaua. Ţineţi cu FCSB şi îl ridicaţi pe Gigi Becali în toate emisiunile. 

ADVERTISEMENT

Mă atacă domnul Dragomir, domnul Becali şi au început să mă ameninţe cu moartea fel de fel de persoane. Sunt urmărit şi m-au ameninţat cu moartea. Totul din cauza lui Gigi Becali şi a domnului Dragomir”, a spus Florin Talpan la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

După decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, atât FCSB cât şi CSA Steaua susţin că palmaresul echipei istorice le aparţine. Procesul va fi rejudecat de la zero la Curtea de Apel, în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua este lider în clasamentul din liga secundă, însă echipa antrenată de Daniel Opriţa nu are drept de promovare. De cealaltă parte, FCSB este pe locul trei în SuperLiga, fiind implicată în lupta la titlu.

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT