Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Florin Talpan, noul Gigi Becali din fotbalul românesc!? „A început să fie ca el, toată ziua la TV, vorbește de antrenori”. Video

Florin Talpan, juristul clubului CSA Steaua, a fost asemănat cu Gigi Becali după desele sale intervenții în mass-media din ultima perioadă.
18.05.2023 | 19:22
Exclusiv Florin Talpan noul Gigi Becali din fotbalul romanesc A inceput sa fie ca el toata ziua la TV vorbeste de antrenori Video
Exclusiv. Florin Talpan, noul Gigi Becali din fotbalul românesc! A început să fie ca el, toată ziua la TV, vorbește de antrenori. Video
ADVERTISEMENT

CSA Steaua termină sezonul de Liga 2 pe loc direct promovabil, însă nu va participa în ediția viitoare a SuperLigii din cauza formei de organizare a clubului. Acest lucru și ultimele rezultate rușinoase înregistrate de „militari” au scos la iveală situația tensionată din cadrul clubului, iar principalii „inamici” sunt antrenorul Daniel Oprița și juristul Florin Talpan.

Florin Talpan, criticat după ultimele apariții din mass-media. „Devine un fel de Gigi Becali”

Eșecul usturător suferit de CSA Steaua în meciul cu Dinamo, scor 0-3, a fost picătura care a umplut paharul nemulțumirilor la clubul din Ghencea. Imediat după meci, antrenorul Daniel Oprița a avut o ieșire extrem de violentă, dar nu la adresa propriilor jucători, care au evoluat lamentabil în ultimele partide, ci tirul său a fost îndreptat către juristul Florin Talpan, căruia i-a cerut să demisioneze.

ADVERTISEMENT

Nici Talpan nu s-a lăsat mai prejos și a lansat o serie de acuzații grave în direcția tehnicianului, căruia i-a reamintit că reprezintă clubul Steaua și nu pe Juventus București, aluzie la una dintre formațiile pe care le-a pregătit în trecut. Totuși, intervențiile din ce în ce mai dese ale juristului încep să deranjeze, mai ales că vorbește și despre lucruri tehnice și administrative, iar funcția din cadrul clubului nu-l recomandă pentru așa ceva.

„El blamează FCSB, patronul de acolo, dar dacă stăm să urmărim activitatea din ultima perioadă, e mai mereu pe la televiziuni, a început să vorbească despre antrenori, devine un  fel de Gigi Becali al echipei CSA Steaua”, a caracterizat Florin Gardoș într-un mod extrem de elocvent, la FANATIK SUPERLIGA, prestațiile lui Florin Talpan din ultimele zile.

ADVERTISEMENT

În discuție a intervenit și jurnalistul Alin Buzărin, un mai vechi contestatar al lui Florin Talpan: „Vezi discursul unui antrenor care a pierdut două meciuri la rând, 8-1, Oprița… L-a făcut praf! În momentul ăla, te duci și-ți predai cizmele. Fără niciun fel de glumă… Discplina militară pentru cadrele militare, ofițeri, subofițeri, caporali și soldați care ies din niște rigori, presupune și arestul la garnizoană. Să nu ne mirăm.

Ceea ce face dumnealui acolo, pe lângă faptul că e de prost gust în spațiul mediatic, este insubordonare ierarhică. Iar Armata nu permite așa ceva. Precedenții comandanți ai clubului îl mai puneau la punct. Să-și vadă de juridicul lui… Pentru că Oprița are dreptate. «Matale mă cerți pe mine? Eu sunt măcar pe loc de baraj. Lasă-mă să dau barajul ăla. De ce nu te-ai zbătut pînă acum să pot promova? Eu sunt într-un obiectiv, matale în ce obiectiv ești?»”, a spus Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Ioana Cosma.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Florin Gardoș le ia apărarea jucătorile Stelei în disputa cu Florin Talpan: „Din punct de vedere sportiv, nu ai ce să le reproșezi!”

Florin Gardoș a continuat apoi discuția și le-a luat apărarea antrenorilor și jucătorilor Stelei, care din punct de vedere sportiv și-au îndeplinit obiectivul. El crede că aceștia nu trebuie trași la răspundere pentru ultimele rezultate, mai ales dacă reproșurile vin din partea unei persoane neavizate.

„Din punct de vedere sportiv, nu ai ce să le reproșezi. Te gândești și din perspectiva fotbaliștilor. Ținînd cont de emulația care a fost după ce s-a anunțat cu schimbarea legii și că se va putea promova, iar pe urmă s-a dezumflat treaba, îi înțelegi și pe jucătorii ăia care tot sezonul s-au chinuit să fie acolo, pe primul loc…

ADVERTISEMENT

Jucătorii și-au făcut treaba și nu prea cred că le arde să fie criticați de cineva. În primul rând pentru că acel cineva nu e o persoană avizată. Oricine poate să-și exprime părerea. Dar nu când ești într-o anumită poziție”, a mai spus Florin Gardoș la FANATIK SUPERLIGA.

„În ultima perioadă, mi s-a părut că s-a transformat într-un suporter. Florin Talpan începe să-și exprime punctul de vedere din perspectiva suporterului. Dincolo de procesele pe care le are, care se derulează în justiție în acest moment cu FCSB, acum vorbește ca suporter. «Eu nu suport să văd…», «Eu nu suport să…», deci e din zona aceea”, a completat moderatoarea Ioana Cosma.

„Nu și când îmbraci o uniformă, când reprezinți pe cineva. Am înțeles că a intrat în coliziune și cu Tudorel Stoica, și cu Lăcătuș… Pițurcă nu îl bagă în seamă, ce mai e pe acolo? Iovan, Bumbescu… O să te cerți și cu ăștia repede, deși i-ai propus tu antrenori în locul lui Oprița, le-ai dat-o puțin caldă pe acolo…”, a încheiat Alin Buzărin „disputa” de la distanță cu Florin Talpan

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT