Exclusiv. FRF, şedinţă de urgenţă! “UEFA ne limitează accesul!”

Adrian Dumitru    Eugen Dinu   
în Stiri sportive
14/12/2015, 12:06
Exclusiv. FRF, şedinţă de urgenţă! “UEFA ne limitează accesul!” GALERIE FOTO

BILETE EURO 2016 FRANŢA-ROM NIA. Meciul de deschidere al EURO 2016 naşte polemici cu şase luni înainte de startul competiţiei! Preţurile afişate de UEFA pentru partida cu Franţa (vezi detalii exclusiv AICI) a născut o reacţie dură din partea oficialilor Federaţiei Române de Fotbal!

BILETE EURO 2016 FRANŢA-ROM NIA. Preţurile pentru partida de deschidere de la Campionatul European din Franţa variază de la 75 de euro la 600 euro! Suma impusă de forul suprem al fotbalului continental a stîrnit reacţii dure atît din partea fanilor români, cît şi din partea oficialilor FRF.

BILETE EURO 2016 FRANŢA-ROM NIA. Contactat de FANATIK.RO, şeful de cabinet al preşedintelui Răzvan Burleanu s-a arătat uimit de preţurile oficiale afişate pe site-ul UEFA.

“Wow! Vestea asta e năucitoare! Nu se aştepta nimeni să fie aceste preţurile la meciul de deschidere! Aceste preţuri mă fac să mă gîndesc că nu se doreşte prezenţa noastră acolo, vor să ne limiteze accesul. Este greu ca un microbist român să îşi permită să dea atîţia bani pe un tichet”, a declarat Gabriel Bodescu în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

“UEFA a creat monopol”

BILETE EURO 2016 FRANŢA-ROM NIA. Considerate exorbitante şi de către oficialii FRF, preţurile impuse de UEFA pentru partida de deschidere îi bagă în şedinţă pe şefii de la Casa Fotbalului.  

“În acest caz, eu şi colegii mei trebuie să ne întîlnim şi să găsim soluţii pentru a veni în ajutorul fanilor.

Însă trebuie să se înţeleagă faptul că UEFA a creat un monopol asupra biletelor. Este clar că aceste preţuri nu pot fi suportate de o familie din România care doreşte să vadă meciul. Şi dacă ai salariu de 1000 euro, este imposibil să îţi permiţi să dai 300 de euro numai pe bilete pentru tine şi familia ta. Sperăm să găsim soluţii. Poate pentru francezi 75 de euro nu este o sumă mare, dar pentru români este”, a concluzionat Bodescu.

 

 

Închide ×