Sport

Exclusiv. Fundaș spaniol cu 6 goluri în Segunda Division transferat de Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Anunțul oficial al oltenilor

Costel Gâlcă a transferat un fundaș spaniol cu 6 goluri în Segunda Division la Universitatea Craiova. FANATIK a aflat toate detaliile despre noul transfer al oltenilor
03.07.2024 | 19:43
Exclusiv Fundas spaniol cu 6 goluri in Segunda Division transferat de Costel Galca la Universitatea Craiova Anuntul oficial al oltenilor
Exclusiv. Fundaș spaniol cu 6 goluri în Segunda Division transferat de Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova transferă pe bandă rulantă în perioada de mercato din vară. FANATIK a aflat în exclusivitate că Grego Sierra a semnat cu Universitatea Craiova și deja a ajuns în cantonamentul „alb-albaștrilor”.

UPDATE: Gregorio Sierra, prezentat oficial de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a bifat a 5-a mutare pe piața transferurilor din această vară. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, oltenii au obținut semnătura fundașului spaniol Gregorio Sierra.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 31 de ani și cotat la 700.000 de euro de Transfermarkt.com, Gregorio Sierra a semnat un contract valabil pe un sezon cu Universitatea Craiova, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. În sezonul precedent, Sierra a bifat 32 de apariții în LaLiga2 și 3 partide în Copa del Rey în tricoul lui Burgos.

Cine este Grego Sierra, fundașul spaniol cu șase goluri în Segunda Division transferat de Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a rezolvat încă un transfer după revenirea în Cetatea Băniei din stagiul de pregătire din Austria. Din informațiile site-ul nostru, Grego Sierra a semna cu gruparea din SuperLiga la cererea expresă a lui Costel Gâlcă.

ADVERTISEMENT

Fundașul central spaniol cerut de Costel Gâlcă a ajuns deja în baza de pregătire a Universității Craiova din Lunca Jiului. FANATIK a aflat în exclusivitate că Grego Sierra și-a pus semnătura pe o înțelegere valabilă două sezoane cu gruparea din Bănie.

Grego Sierra a venit liber de contract la Universitatea Craiova după despărțirea de Burgos CF, club din Segunda Division. Fundașul spaniol a fost om de bază în fiecare sezon petrecut la formația din Spania, fiind titular în majoritatea partidelor.

ADVERTISEMENT

Fundașul central de picior stâng cerut insistent de Costel Gâlcă a avut evoluții apreciate în Spania, unde a reușit și să marcheze șase goluri. Grego Sierra a jucat an de an în Segunda Division, având peste 124 de apariții în ultimele sezoane.

Grego Sierra nu s-a făcut observat în Segunda Division la Burgos CF doar pentru calitățile sale defensive. Fundașul central are viziunea și știința jocului, contribuind cu pase precise pentru fotbaliștii din fața apărării.

ADVERTISEMENT
  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Grego Sierra, conform transfermarkt
  • 32 de partide a jucat pentru Burgos în sezonul 2023-2024
  • 2 goluri a înscris anul trecut în Segunda Division

Burgos și-a luat rămas bun de la Grego Sierra! Mesajul clubului din Spania

Grego Sierra a pus umărul serios la îndeplinirea obiectivelor celor de la Burgos CF din ultimele trei sezoane. Stoperul transferat la cererea lui Costel Gâlcă a avut parte un mesaj special din partea clubului la despărțirea oficială.

„Grego Sierra pune capăt perioadei sale de jucător de la Burgos CF după încheierea relației contractuale. Fundașul central a venit la entitatea alb-negru pentru a ajuta echipa să-și atingă obiectivul de a rămâne în fotbalul profesionist și a îndeplinit mai mult decât așteptările stabilite.

Fotbalistul murcian își ia acum rămas bun după ce a jucat 87 de meciuri și a marcat șase goluri în cele trei sezoane consecutive în care clubul din Burgos a condus revenirea în Divizia a II-a.

Burgos CF vă urează numai bine în următoarea etapă. MULȚUMESC GREGO!”, au scris oficialii spaniolilor.

Costel Gâlcă, transferuri pentru titlu la Universitatea Craiova! Ce spun legendele „alb-albaștrilor”

Costel Gâlcă a început transferurile cu Silviu Lung Jr. și continuă campania de achiziții cu Grego Sierra. Carlos Mora, Luis Paradela și Takuto Oshima sunt alte mutări perfectate până acum de Universitatea Craiova.

Pavel Badea a vorbit despre fotbaliștii veniți la gruparea din Bănie, dar și despre Takuto Oshima, primul japonez din istoria Universității Craiova. Oficialul „alb-albaștrilor” cunoaște foarte bine profilul jucătorilor din Japonia, unde a jucat timp de patru sezoane.

„Fotbaliștii japonezi sunt foarte disciplinați tactic, sunt foarte muncitori și în general sunt extrem de combativi. Este printre puținii japonezi care au ajuns în România, este un jucător exotic. Sper că va fi un ambasador bun al fotbalului japonez în România, la fel Takayuki Seto.

M-a impresionat seriozitatea și dăruirea de care au dat dovadă, dar și disciplina pe care o aveau jucătorii japonezi în meciuri și antrenamente. Cred că poate fi un jucător interesant, dacă are caracteristicile pe care le-am întâlnit în Japonia.

Poate fi un atuu și chiar un exemplu pentru jucătorii tineri. Are 26 de ani, este un jucător la maturitate din punct de vedere al exprimării. Dacă își păstrează calitățiile care l-au recomandat să ajungă aici este clar că Gâlcă și-a luat în jucător pe care l-a plăcut și este apropiat de ce își doresc antrenorii”, a spus Badea.

ADVERTISEMENT
Tags: