Sport

Exclusiv. Gabi Bădălău, cadou de peste 100.000 de euro pentru Bianca Drăgușanu

12.01.2021 | 19:26
Exclusiv Gabi Badalau cadou de peste 100000 de euro pentru Bianca Dragusanu
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, cel mai neașteptat cuplu din showbiz-ul românesc. Foto: libertatea.ro/ Instagram
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău nu se joacă atunci când vrea să cucerească o femeie, iar pentru Bianca Drăgușanu, afaceristul e în stare să-i ofere și luna de pe cer! FANATIK a aflat în exclusivitate ce fel de cadou i-a promis fiul politicianului Nicolae Bădălău divei înainte ca aceștia să plece în vacanță în Maldive.

Fosta soție a lui Alex Bodi trăiește una din cele mai frumoase etape ale vieții sale și o duce din lux în lux. După câteva săptămâni de pomină în Dubai, Bianca s-a dus în Maldive, așa cum a anunțat FANATIK, cu Gabi Bădălău, iar pentru acel sejur omul de afaceri a cheltuit o grămadă de bani.

ADVERTISEMENT

Dezvoltatorul imobiliar care deține numeroase proprietăți nu s-a oprit doar la vacanța din Maldive. Potrivit surselor noastre, înainte să plece cu Bianca în arhipelagul asiatic unde se duc tot mai multe vedete cu priză la bani, Bădălău i-a promis Biancăi un cadou de mai bine de 100.000 de euro.

Gabi Bădălău i-a promis o casă cadou Biancăi Drăgușanu înainte de a pleca în Maldive

Este vorba despre o casă în comuna Roșu din județul Ilfov care este estimată la o valoare de peste 100.000 de euro, iar dacă luăm în calcul și terenul uriaș (curtea + grădina) unde este amplasată vila, prețul ajunge undeva la 150.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Bădălău pare să fie extrem de darnic cu Bianca Drăgușanu, iar acest cadou despre care a aflat FANATIK a fost confirmat chiar de blondină în videoclipul postat de Roxana Niță, o dansatoare româncă stabilită în Dubai, în care vedeta a spus în baia unui local din orașul din Emirate că muncește pentru casa ei.

Sejur de 45.000 de euro în Maldive

Dorința de a avea propria locuință a ajuns la urechile afaceristului care învârte bani grei în domeniul imobiliarelor în județele din împrejurimile Capitalei, iar visul Biancăi este aproape de a deveni realitate.

ADVERTISEMENT

Pentru afacerist, casa în valoare de aproape 150.000 de euro este un mizilic având în vedere suma uriașă pe care a scos-o din buzunar pentru săptămâna de vis din Maldive.

Cei doi sunt cazați la resortul de lux Four Seaons, iar pentru această vacanță, Gabi a plătit nu mai puțin de 45.000 de euro, atenție, pentru doar 7 zilede distracție (vezi aici toate detaliile acestei vacanțe)

ADVERTISEMENT

În respectivul resort, doar o masă costă 600 de euro, cazarea cu micul dejun inclus ajungând la 15.220 de euro.

 

 

 

ADVERTISEMENT