Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Galeria Rapidului anunță clar că nu-l mai vrea pe Adi Mutu. „E debandadă! Nu putem merge înainte ca niște oi! Trebuie un șoc la echipă!”. Video

Galeria Rapidului nu îl mai vrea pe Adi Mutu la Rapid. Liderul Liviu Ungurean a i-a cerut public demisia antrenorului la FANATIK SUPERLIGA.
17.04.2023 | 10:59
Exclusiv Galeria Rapidului anunta clar ca nul mai vrea pe Adi Mutu E debandada Nu putem merge inainte ca niste oi Trebuie un soc la echipa Video
Exclusiv. Galeria Rapidului anunță clar că nu-l mai vrea pe Adi Mutu. Decizie radicală „Trebuie un șoc la echipă!” Video
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut cu 1-3 meciul împotriva Universității Craiova și ajunge la șase meciuri fără victorie în SuperLiga. La finalul meciului, galeria giuleştenilor i-a cerut demisia lui Adrian Mutu.

Galeria Rapidului anunță clar că nu-l mai vrea pe Adi Mutu. „E debandadă!

Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, a anunţat clar că suporterii nu îl mai vor pe Adrian Mutu la Rapid pentru că la echipă este debandadă şi este nevoie de un şoc la echipă:

ADVERTISEMENT

“După șase meciuri fără victorie este și normal să cerem o schimbare. La Rapid, pe antrenor îl țin rezultatele. Au fost antrenori mari care nu au avut rezultate și au fost nevoiți să ridice mâna. La finalul meciului, după această înfrângere, am considerat că trebuie să cerem demisia.

După șase meciuri consecutive în care Rapidul nu a câștigat, cred că trebuie un șoc la echipă. Îi cerem public demisia lui Adi Mutu. Nu suntem mulțumiți de felul în care arată Rapidul. Nu joacă nimic.

ADVERTISEMENT

Rapidul a fost susținut. Am lăsat copiii acasă, am plecat în deplasare. În contextul în care am încasat roșu, mai are rost să vorbim despre evoluție. Au început curajos și au terminat dezastruos.

“Adi Mutu este răspunzător pentru ce arată Rapidul”

Întotdeauna antrenorul este răspunzător de rezultatele echipei. Pentru el este o meserie, pentru mine e ordin. Echipa nu joacă. Adi Mutu este răspunzător pentru ce arată Rapidul și cum arată Rapidul. 

ADVERTISEMENT

Nu intru în contre cu Adrian Mutu și nu stau să comentez ce a ieșit el să spună. Problema este că la Rapid este o criză de rezultate, sunt șase meciuri fără victorie. Am ajuns la limitele noastre. O să strigăm “demisia” în continuare. 

Într-un an și două luni de când e Mutu la Rapid, am văzut o repriză de fotbal cu Farul și meciul cu Voluntari. Este debandadă. La Rapid nu mai sunt rezultate. Asta că suntem în play-off nu trebuie să ne-o repete ca la copii de grădiniță. 

ADVERTISEMENT

“Nu putem merge înainte ca nişte oi”

Am avut răbdare, am trecut peste înfrângeri, dar nu se mai poate. Jucătorii ce vină să aibă, atâta pot. Dar într-un an și două luni tu nu faci un prim 11? Sunt foarte multe lucruri care nu sunt la locul lor.

La Rapid trebuie făcut un șoc, trebuie făcută curățenie, rapidiștii își pierd răbdarea. Mai bine stau în Liga 3 și ne distrăm decât să fim ciuca bătăilor în prima ligă, cu niște mercenari. Președintele, antrenorul, să iasă public să ne spună ce se întâmplă acolo. 

Cristi Săpunaru nu are cum să plece. Rapid este casa lui. El a mai prins astfel de vremuri. Eu cred că s-a tras un semnal de alarmă serios. Trebuie să fie făcută curăţenie. Nu putem merge înainte ca nişte oi”, a spus Liviu Ungurean la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Nu uitați că Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: