Stiri sportive

DEMIS? “Moraru NU ESTE patron!” Reacţia acţionarului

UPDATE 18:35 Valerii Moraru nu a dorit să comenteze afirmaţiile lui Ganea, nedorind să intre în conflict cu antrenorul Rapidului....
26.08.2014 | 18:50
DEMIS Moraru NU ESTE patron Reactia actionarului

UPDATE 18:35 Valerii Moraru nu a dorit să comenteze afirmaţiile lui Ganea, nedorind să intre în conflict cu antrenorul Rapidului.

“Domnul Ganea trebuie să îndeplinească un obiectiv şi nu pot sa spun decît Doamne ajută! Chiar dacă obiectivul este salvarea de la retrogradare, noi ne dorim mult mai mult şi nu văd nimic rău în acest lucru. Ne bucurăm că băieţii depun mult efort şi îşi doresc să joace, dar sîntem siguri că pot mai mult! Nu doresc să fac alte comentarii în legătura cu domnul Ganea sau despre posibilitatea ca Ioan Andone să preia Rapid”, a spus Moraru pentru FANATIK.RO.

UPDATE 16:33 Ionel Ganea susţine că Valerii Moraru nu-l poate demite de la Rapid decît în momentul în care va scoate clubul din insolvenţă. Totodată, tehnicianul giuleştenilor îl sfătuieşte pe omul de afaceri să vină cu bani la Rapid deoarece pînă în clipa de faţă nu a venit cu nimic concret.

Un lucru să fie clar: Moraru a fost de faţă cînd am semnat contractul cu Rapid. Mi-a spus că-mi dă încredere şi că mă lasă să fac treabă. Atenţie, el este acţionar, nu patron. Există o diferenţă. Cînd domnul Moraru va scoate echipa din insolvenţă, poate să dea afară pe cine vrea, inclusiv pe mine. Momentan, Rapid se autofinanţează. Ce s-a plătit a fost din alte surse de finanţare. Eu nu am primit nici un ban de cînd sînt la Rapid. Moraru nu mă poate demite! Dacă el a spus că are nevoie de antrenor, atunci spun şi eu că Rapid are nevoie de un acţionar care să vină cu bani. Avem nevoie de cineva cu bani la Rapid! Domnul Moraru ar face bine să aducă bani pentru a asigura liniştea jucătorilor. Deocamdată, dînsul nu a venit cu nimic concret!”, a spus Ganea în exclusivitate pentru FANATIK.RO. 

Valerii Moraru a devenit patronul Rapidului în urmă cu o lună şi este decis să restructureze clubul din temelii. În cel mai scurt timp, milionarul vrea să formeze un lot capabil să facă faţă rigorilor Ligii 1, după care să rezolve şi problema băncii tehnice. Omul de afaceri din Republica Moldova nu este deloc mulţumit de Ionel Ganea, chiar dacă Rapid a obţinut cinci puncte pînă acum, şi este decis să-l înlocuiască în etapele următoare. “Eu nu am participat la alegerea antrenorului, nu am fost de faţă cînd s-a semnat contractul! Să vedem ce va fi”, a precizat Moraru zilele trecute.

2.FOTBAL:PREZENTARE IONEL GANEA LA RAPID BUCURESTI (25.07.2014)

Înlocuitor de lux pentru “Ganez”

Conform surselor FANATIK.RO, ţinta principală a lui Valerii Moraru este aducerea lui Ioan Andone ca antrenor. “Fălcosul” nu ar spune nu unei reveniri la Rapid, grupare pe care a mai antrenat-o în returul sezonului 2009-2010. “M-am trezit aici cu Ionel Ganea şi consider că nu este cel mai potrivit tehnician pentru Rapid. Avem nevoie de cineva cu experienţă în Liga 1, iar Andone este cea mai bună soluţie. Cît mai curînd, trebuie să găsim o modalitate să ne despărţim de Ganea”, le-a spus Moraru oamenilor săi de încredere. De altfel, “Fălcosul” a fost prezenta în tribună la partida Viitorul – Rapid, semn că a început deja să adune informaţii despre jucătorii giuleşteni. Mai mult, la finalul meciului, Andone a oferit un răspuns interesant cînd a fost întrebat dacă ia în calcul o revenire lăngă Podul Grant. “Dacă aş reveni în Giuleşti? Niciodată să nu spui niciodată!”. 

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (26.07.2014)

Cu Astra a luat notiţe

Partida cu Viitorul nu a fost singura jucată de Rapid la care a participat Ioan Andone. Tehnicianul a luat loc la tibuna oficială la meciul cu Astra şi pe durata partidei a notat informaţii despre jucătorii din Grant într-un carneţel. La finalul disputei cu giurgiuvenii, “Fălcosul” a evitat să ofere vreo declaraţie presei, însă sosirea sa la Rapid este din ce în ce mai probabilă. “Ganea are zilele numărate, deja şi-a pus în cap o parte dintre jucătorii care au dus greul în sezonul trecut, iar acum au ajuns să lustruiască banca de rezerve. Ando are referinţe despre fiecare jucător al Rapidului şi este optimist că poate aduce echipa pe linia de plutire”, au punctat sursele FANATIK.RO.

Ando e optimist: “În doi ani, Rapid se va bate la titlu!”

Ioan Andone s-a simţit excelent în Giuleşti în urmă cu patru ani, motiv pentru care nu a rămas insensibil la problemele cu care s-a confruntat clubul în ultima perioadă. De altfel, “Fălcosul” i-a propus lui Gruia Stoica, în urmă cu un an, să cumpere Rapidul, însă negocierile nu s-au finalizat cu succes. Zilele trecute, în cadrul unei emisiuni televizate, Andone a făcut, însă, o declaraţie-şoc: “Ce se întîmplă în Giuleşti este absolut fantastic, iar aici mă refer la suporteri. Sînt ferm convins că Rapid se va bate la titlu în doi ani dacă va avea linişte financiară”.

7…trofee a cucerit Andone în Liga 1 cu Dinamo şi CFR Cluj: 3 campionate, 3 Cupe şi o Supercupă

 P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Tags: