News

Foto. Cine este Iulia, iubita secretă a lui George Simion. Domeniul neașteptat în care lucrează viitoarea soție a liderului AUR

Politicianul George Simion (35 de ani) și-a prezentat de 8 martie iubita secretă. FANATIK vă prezintă detalii din viața Iuliei, femeia cu care liderul AUR a anunțat că se va căsători în acest an.
08.03.2022 | 20:12
Iulia, iubita secretă a lui George Simion, urmează să se mărite cu liderul AUR în cursul acestui an
ADVERTISEMENT

La 35 de ani, George Simion este liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), împreună cu Claudiu Târziu. Născut la Focșani, Simion a urmat cursurile Colegiului Gheorghe Lazăr din Capitală, după care a absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității București.

Ulterior, actualul politician a bifat și cursurile pentru masterat la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu specializarea ”Crimele comunismului” (2008-2010). În 2019, Simion a publicat volumul ”Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu”, în care autorul adună mai multe impresii despre liderii politici autohtoni.

ADVERTISEMENT

Dacă activitatea politică și civică a lui Simion este cunoscută publicului larg, mult mai puține amănunte apar în ceea ce privește viața sentimentală a liderului AUR. Recent, într-un interviu acordat Libertatea, Simion a povestit cum a fost părăsit de o fostă iubită, nemulțumită de programul de lucru al acestuia.

Părăsit de o iubită din cauza programului aglomerat de activist

”E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, a afirmat atunci George Simion.

ADVERTISEMENT

Apoi, în mai 2021, George Simion a vorbit în premieră despre actuala iubita secretă, dezvăluind că are deja programată nunta pentru 2022, dar că până atunci își va ține partenera de viață departe de ochii lumii.

”Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Mă bâlbâi, pe politică pot să vorbesc ore întregi…Am o relație, sigur, iubesc o fată. O veți cunoaște la momentul potrivit. 

ADVERTISEMENT

”Mai bine nu (n.r. întrebat dacă poate să îi spună numele iubitei), în momentul ăsta, o să o cunoașteți la momentul potrivit, în emisiunea dumneavoastră o să venim prima oară”, a mărturisit George Simion într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu.

Iubita secretă a lui George Simion a terminat Dreptul și lucrează pe post de controlor financiar

Chestionat de FANATIK cu privire la nașii de cununie la care s-a gândit pentru nunta din 2022, George Simion a declarat anul trecut că preferă să nu se grăbească din acest punct de vedere: ”O să anunțăm la momentul potrivit”.

ADVERTISEMENT

Total neașteptat, pe 8 martie 2022, George Simion și Iulia au apărut împreună într-o postare de pe rețelele de socializare, adunând repede mii de like-uri venite mai ales din partea susținătorilor Alianței pentru Unirea Românilor.

Conform informațiilor FANATIK, viitoarea mireasă a lui George Simion a terminat Dreptul la Universitatea Ecologică din București (2014-2018), obținând și un master în administrarea afacerilor la Universitatea București.

George Simion: ”Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta!”

În paralel cu studiile, între 2014 și 2018, Iulia a și lucrat în mai multe multinaționale, fiind analist. Apoi, în 2018, iubita secretă a lui Simion a ajuns controlor financiar la o mare societate de asigurări, unde a stat până în vara lui 2020.

Din iulie 2020, Iulia s-a transferat la o cunoscută societate cu sediul central în Franța, unde îndeplinește rolul de controlor financiar. Interesant de menționat este și aspectul că George Simion a anunțat deja unde va face nunta, în localitatea vâlceană Măciuca. ”Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a completat Simion.

Ce îi spune mama lui George Simion: ”Hai, mă, George, când te cumințești, când te faci om normal?”

Ideea de familie este una de bază pentru George Simion, care a declarat în repetate rânduri că a ajuns în prim planul vieții publice autohtone doar cu sprijinul celor dragi, mama, tata, sora și bunicii lui.

”Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!

Ambii părinți sunt economiști, ne-au crescut în București, mama este din Vrancea, tata este din Ialomița. Ai mei s-au cunoscut când făceau ASE-ul în București. Mama, săraca, îmi tot spune: ”Hai, mă, George, când te cumințești, când te faci om normal?”

Tata s-a pensionat pe caz de boală, a lucrat la BRD și când au venit francezii n-a mai corespuns criteriului de vârstă. Fac parte dintr-o familie normală, cum sunt alte sute de mii de familii din România”, a dezvăluit liderul AUR în fața susținătorilor lui amănunte neștiute din viața de familie.

 

ADVERTISEMENT