Sport

EXCLUSIV / Geraldo despre TRAUMA fratelui său de la Fenerbahce: “ŞOCAŢI de focurile de ARMĂ!”

Fotbalul european a primit o lovitură care a şocat toţi fotbaliştii, dar şi iubitorii sportului "rege". Autocarul în care se afla liderul campionatului din Turcia, Fenerbahce Istanbul, a fost...
05.04.2015 | 21:21
EXCLUSIV  Geraldo despre TRAUMA fratelui sau de la Fenerbahce SOCATI de focurile de ARMA

Fotbalul european a primit o lovitură care a şocat toţi fotbaliştii, dar şi iubitorii sportului “rege”. Autocarul în care se afla liderul campionatului din Turcia, Fenerbahce Istanbul, a fost atacat cu focuri de armă.

Incidentul s-a petrecut la Trabzon şi, din fericire, a existat un singur rănit. Toată această întîmplare i-a dat emoţii şi căpitanului celor de la Petrolul Ploieşti, Geraldo Alves, al cărui frate, portughezul Bruno Alves, evoluează la campioana Turciei. Şoferul autocarului a ieşit cel mai şifonat, după ce a fost transportat la spital şi operat.  (VEZI MAI MULTE DETALII)

Geraldo Alves a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO despre incidentul în care a fost implicat fratele său.

“Am citit în ziarele din România, aşa am aflat. Am rămas şocat şi primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi sun fratele. Am vrut să aflu foarte repede ce se întîmplă, dacă este bine. Am fost fericit să aud că este bine şi m-am liniştit. Mi-a povestit exact acelaşi lucru care l-am văzut în presă, era bulversat. Totul s-a întîmplat într-o fracţiune de secundă şi nu îşi aminteşte mare lucru.

Nu este normal ceea ce se întîmplă. Există o rivalitate mare între Trabzon şi Fenerbahce, dar cred că este deja prea mult. Fotbalul trebuie să se joace pe teren, nu trebuie să se întîmple aşa ceva. Lucrurile negative nu trebuie să aibă legătură cu acest sport. Sper ca problema să se rezolve cît mai repede şi să nu se mai întîmple aşa ceva. Putea să se termine mult mai urît”, a spus Geraldo Alves pentru FANATIK.RO.

Washington Alves, tatăl celor doi fotbalişti, a vorbit şi el despre cele întîmplate: “Bruno este în siguranţă, liniştit şi în stare bună din punct de vedere mental”, a spus Washington Alves, într-un interviu acordat unui post brazilian.

Bruno Alves este jucătorul echipei Fenerbahce din anul 2013, a mai evoluat pentru Zenit St. Petersburg şi FC Porto. Fundaşul în vîrstă de 33 de ani face parte din naţionala Portugaliei.

3.170.000 de euro este cota lui Bruno Alves, conform transfermarkt.com